Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak "paraszt" csajok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak "paraszt" csajok?

Figyelt kérdés
Mármint akik nem félnek egy menyéttől, és szívesen vannak a természetben
2018. aug. 2. 21:16
 1/8 anonim válasza:
96%
Vannak természetbarát lányok , és olyanok akik nem félnek a rágcsáló emlősöktől.. De ha azt mondod rájuk, hogy "parasztok" akkor tuti nem fogja viszonozni egyik se az érzelmeidet.
2018. aug. 2. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 azért raktam idézőjelbe.

Tegnap lattam, hogy egy plazapic-sa a parkoloban este egy menyet miatt síkitott meg futott el. Az ő szemeben aki leül a fűbe az mar nagy esellyel vadember

2018. aug. 2. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki más kérdező, de te mi a halálért hívod plázapitsának ha nem is ismered? :)
2018. aug. 2. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Centis műköröm, festett szőke haj, az az undi szolis bőrszín....
2018. aug. 2. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
Műkörmöt rengeteg lányon látni, a szőke haj nagyon divatos, lehet hogy az eredeti hajszine szörnxen áll neki, a szoli meg talán azért van, mert a napon nem tud barnulni csak égni 😉
2018. aug. 2. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
#5 aha mesélj még...
2018. aug. 2. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

#6os 😉 ha az 5ös nem is mesél akkor majd én 😊

30 éves vagyok. Diplomám van,jól fizető állásom. És mivel nőböl vagyok természetesen szeretek vásárolni.

Amióta az eszemet tudom, rágom a körmömet. Ezért kezdtem műkörmöshöz járni. Azóta gyönyörűen megnőttek, és most az enyémek is viszonylag hosszúak, de mostmár ez csak a saját körmöm.

Szőke hajam van alapból is, viszont túl világos, ezért kezdtem el festetni, csak sötétebb szőkére. Az eredeti hajszínemmel max 20nak nézek ki.

Azért járok szoliba, mert évekig hallgattam, hogy mindenki azzal cukkol,hogy egész nap ki se mozdulok a szobából mert egy lusta dög vagyok,hiszen olyan fehér a bőröm. Nem kezdtem el nekik ecsetelgetni, hogy a fél nyarat a napon töltöm.

Gondolom ezek tudatában én is plázak...rva vagyok, hiszen tök jó dolog az általánosítás 😉

2018. aug. 3. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel ilyen vagyok, szinte az erdőben nőttem fel. De ha valaki emiatt parasztnak nevezne, még csak idézőjelben is, hát nem állnék jót magamért. Az, hogy imádok kempingezni, a természetben lenni és sportolni, az nem jelenti azt, hogy igénytelen vagyok. Természetes szőke hajam van, a körmöm ugyan nem mű, de hosszú és mindig ki van lakkozva. Első látásra talán engem is plázapitsának néznél, pedig cseppet sem vagyok az. :D
2018. aug. 3. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!