Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mit jelent hogy egy srác jól csókol?
Szerintem nincs olyan, hogy jól csókol, vagy rosszul csókol.
Szóval ha megvan a fiú és a lány között a kémia, lehet nem egy hollywoodi nagyjelenet lesz, de mégis élvezni fogják, mert vonzódnak egymáshoz, be vannak indulva. Ha meg nem, akkor megette a fene.
Szerintem csak azért mondja valaki, hogy ,,rosszul csókol a másik, mert nincs meg az az alap vonzódás, kémia közöttük...
Igaza van az elsőnek :)
Ha nincs meg a kémia, és az igazi vonzalom, nem fogjátok élvezni, így "rossznak" fog tűnni az egész :/
Hat oke de peldaul en is jo vagyok kemiabol
Tudom hogy kell mangán dioxidbol klorgázt előállítani meg még a reakcióegyenletet is felírom de mégsem tudok csókolózni
Szerintetek mit tegyek?
Igazából már többen leírták az igazat.
A kémiának kell meglennie és a csók is úgy lesz felejthetetlen. De ha részleteket szeretnél az én legjobb csókom azután történt,hogy sokáig csak húztuk egymás agyát,hogy bejön-e a másiknak a kis szemezgetés,kézsimogatás és ez a kis várakoztatás tette ezt a csókot (és az azt követőket) a legjobbá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!