Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, akkor, ha én a terveimet feladtam a barátnőmért, de ő nem?
Ő 11.-es (18/L), én az egyetemen vagyok első éves. A nyáriszünet elején ment ki a családjával nyaralni. Ott eldöntötte, hogy ott fog majd egyetemre menni. Feladtam mindent, újra terveztem a jövőmet, miatta jelentkeztem az itteni egyetemre. Szoktak lenni olyan álmai, hogy most kertész lesz, egy hét után pedig más lenne. De ez nála azóta tart, hogy kint voltak Németországban 2 hétig. Voltak már ezen nagy viták, hogy ő nem akar engedni, én hamar felkapom a vizet és, akkor onnan haza is megyek. De, akkor én minek maradtam itt? Hogy meglegyen a 2 együtt töltött évünk? Tavaly tavasz végén jöttünk össze és beszéltünk már az összeköltözésről. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Volt olyan ismerősötök, aki hasonló hajóban evezett? Ők hogyan oldották meg? Az nálam nem opció, hogy ne legyek többet vele.
Köszönöm, ha normálisan válaszoltok rá! 20/F
Mondjuk eleve marhaság bármilyen terveket feladni... ezt elvárni meg pláne. Egy igazi kapcsolat nem erről szól. Sokkal inkább arról, hogy két ember hogyan tud egymást segítve boldogulni.
Az persze mindig benne van a pakliban, hogy netán egy kapcsolat nem fog a sírig tartani. De ezen rágódni már bocs, de nagyon buta dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!