Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan harcoljak a barátnőmért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan harcoljak a barátnőmért?

Figyelt kérdés
Szakítani akar azzal az indokkal hogy ez nem megy neki mivel én minden hétvégén eljárok bulizni és azt mondja hogy így kitudja mit csinálok ,kivel vagyok és aggódik. Ugyanúgy én sem tudom hogy ő mit csinál. Azért gondolkodik így mert egyszer úgy éreztem hogy nem szeret, szakítani akartam és mondtam neki hogy könnyen találnék másik csajt.Persze megvan az ok rá miért mondtam ezt, azért mert ő is játszadozott velem egy időben és nem hagytam hogy szivasson.Ezt én párszor elmondtam neki de figyelmeztetésnek szántam hogy ilyet nem játszunk és megpróbáltam féltékennyé tenni, de ő komolyan vette és így most nem bízik bennem.Biztos hogy nem próbálom meg mégegyszer. Soha nem csalnám meg mert nagyon szeretem. Ő a mindenem. Buliba nem akar jönni velem mert nem az a személy.Nem szeretném hogy vége legyen.Szerintetek jó ötlet az ha a bulizást eldobom miatta? Nekem ő 100x többet ér mint akármi. Szívesen vele tölteném a hétvégeket buli helyett. Amúgy ez egy 2 hetes kapcsolat még de régebb óta ismerjük egymást és rájöttünk hogy többet akarunk mint barát. Hogyan harcoljak most érte? Ma már azt mondta hogy ez így nem megy én lehangolt vagyok és nem hagyhatom hogy ilyen hülyeség tönkretegye ezt a szépnek induló kapcsolatot.Mert abszolút hülyeség a bizalmatlansága mert én őt mindennél jobban szeretem és büszkén megyek el bulizni haverokkal hogy nekem van barátnőm és eszembe se jutna más lányok után futni.Hogyan menthetem meg ezt a kapcsolatot ha már majdnem kimondta hogy vége?
2017. dec. 25. 02:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből a szövegből ragadd ki a lényeget

És mond el neki is

Szerintem ennél nem kell több

2017. dec. 25. 03:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az hogy befejezem a bulizást mert ő nekem mindennél többet ér és együtt töltsük az estéket,éjszakákat.
2017. dec. 25. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ő fontosabb neked akkor ne járj el mindig..de azért fontos a kompromisszum is..neki is el kell fogadnia hogy te szeretsz eljárni. A másik pedig hogy azért viselkedik így mert ez a hülyeseget játszottátok..ha ez nem lett volna lehet ő is jobban megbízna benned
2017. dec. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!