Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány pontot adnátok a pasinak külsőre?
2018. júl. 24. 21:51
3/12 anonim válasza:
8/10, jól néz ki, de nekem a göndör hajúsk jobban tetszenek.
19/L
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves, de egyet mondhatok: a férfiasságnak az írmagja is hiányzik belőle. Az ilyen selyemfiús pasiknak nem ártana minimum egy szakáll, hogy férfinak nevezhessem. De ez persze csak az én véleményem. Minél többen szeretik a nyomi srácokat, annál nagyobb a választék igazi férfiakból. :D
5/12 anonim válasza:
Nekem nem az esetem, én sokkal jobban szeretem a hosszú hajú, szakállas pasikat, de azért nem néz ki rosszul, szóval kap tőlem hét pontot a tízből.
6/12 anonim válasza:
10/7-8 teny hogy nem nez ki rosszul de nagyon nem az esetem
7/12 anonim válasza:
Nagyon cukinak tűnik, az egyetlen hibája, hogy nagy az orra. De egyébként túl cuki.
8/12 anonim válasza:
Nekem sem ez a típus az esetem... de a saját hülyeségemet félretéve, ez egy nagyon helyes, jóképű, szimpatikus srác, és alkatra is szexi. Ha valami skandináv tinilány lennék - ami két helyen is nem igaz - akkor fülig szerelmes lennék, és simán megadnám neki a tíz pontot.
9/12 anonim válasza:
#3. Aszongya: 8/10. Azt hogyan számoltad ki ?:)
10/12 A kérdező kommentje:
Mi a nem férfias benne?
Felnőttes a haja is, valamint szép az arc csontozata, fogai.
Nem értem mitől túl cuki vagy kisfiús. Ha nincs valakinek 2018-ban szakálla az már nem is annyira férfias?
2018. júl. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!