Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elkezdte nézni a Trónok harcát. Mit tegyek?
Szóval (ne kövezzetek meg) én utálom a trónok harcát. És ebből kifolyólag azokat az embereket sem nagyon szeretem akik szeretik a sorozatot...
Szeretem a barátomat, ez nem is kérdés
de... nagyon nagy kérés lenne tőlem, ha arra kérném hogy hagyja abba a sorozat nézését? (azt mondta hogy csak a barátai miatt kezdte el nézni)
vagy mit tegyek? :/ (tudom, tudom másoknak ez a legkissebb bajuk lenne...de nekem tényleg sokat jelent...és mielőtt azt mondanátok hogy irányításmániás stb vagyok: ez nem igaz... sosem mondom meg hogy mit tegyen/mit ne tegyen ez "különleges" alkalom lenne)
Ne haragudj, de borzalmasan éretlen vagy egy párkapcsolathoz! Nem tudom, hány éves lehetsz, de ez már 12 évesen is primitív gondolkodás.
Mit tegyél? Próbálj egy kicsikét érettebben és értelmesebben gondolkozni! Ő attól más ember lesz, hogy szeret egy sorozatot, amit te nem? Na ugye...
És nem, ne jelentsen ez sokat. Nézz magadba, és próbálj meg egy emberibb, kevésbé gyűlölködő és szélsőséges értékrendet felvenni!
:DDDDDDDDDDD megcsinálsz kérdező, teljesen!
imádom ezt az oldalt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!