Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom elkezdte mondani hogy hasmenése van meg hogy hányszor jár nagy wc re és most kb énis mindjar elhányom magam. Mit tegyek?
A vasárnapi ebéd idején jut eszedbe ezt megosztani???
Méltó párja vagy a barátodnak...
Teljesen normális, ha ezt mondta, amit leírtál. Ebben semmi gusztustalan. Biztosan azt gondolta, hogy mivel a barátnője vagy, ezért érdekel, hogy rosszul van.
Az lenne gusztustalan, hogy részletezné, hogy mi jött ki belőle.
Szerintem ez eléggé egy természetes és hétköznapokba beleillő dolog, szóval nem kéne ennyitől hányingert kapnod.
Próbáljátok meg megbeszélni, hogy te nem szereted, ha erről beszélne neked.
Nem tudom mennyi idősek vagytok és mióta együtt, de ehhez előbb-utóbb hozzá kell szoknod. Nyilván, ha két hete jöttetek össze és nem ismertétek egymást előtte, akkor kicsit talán túl sok információ, de ha egy igazi kapcsolat ahol hosszú távra terveztek, nem lehet kikerülni.
Mi mindig megbeszéljük az ilyeneket is a barátommal, nem azért mert élvezem hallgatni hogy hasmenése van, hanem mert ha beteg, tudni szeretném, mi baja. Kinek mondja el, ha nem nekem? (És nyilván az orvosnak)
Mi lesz ha szexeltek? Vagy ha te menstruálsz? Ha együtt alszotok, vagy majd valamikor összeköltöztök, még jelen is kell lennetek néha ezeknél a rosszulléteknél. Vagy majd mindig hazaköltözöl anyuhoz ha megy a férjed hasa, mert te azt nem akarod hallani? És ha gyereked lesz és annak megy a hasa? Átpasszolod a férjednek mert te undorodsz tőle? Ezek mind testi funkciók, amiktől nem lehet egy életre elzárnod magad. Szokd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!