Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a baratnom arrol almodik, hogy megcsal engem szineszekkel? Nem egyszer almodta mar ezt es mindig elmeseli mikor mit almodik. De szokja mondani, hogy mennyire jo volt.. Minek vegyem megis ezt? Valoban megcsalna? 16F
Beszéld meg vele, hogy téged ez zavar.
Vagy hagyd ott.
L
Jelezném pár hozzászólónak,hogy ha elmondja a srác,hogy őt ez zavarja, semmit nem változtat. Oké, zavarja, de a lány nem fogja az álmait befolyásolni tudni.
Kérd meg rá,hogy ne mondja el őket. Mást nem tudsz tenni. Addig jó, míg csak színészekkel álmodik. Lehet tetszenek neki. És? A színészek elérhetetlen emberek, az egész csak külsőség. Képzeld el, ha a színészek helyett pl. az egyik barátoddal álmodná ugyanezt. Naugye, mégis jobb,hogy csak színészek Hollywood-ból.
Erről jut eszembe a mai álmom... 😂
Azt álmodtam, hogy elköltöztünk és meglátogatott minket Robbie Williams, akivel angolul próbáltam először beszélni, de aztán kiderült, hogy félig-meddig tud magyarul. 😆
Utána pedig elkezdtünk csókolózni teljesen random.
Egyébként még élveztem is, bár nem vagyok megrögzött rajongója.
Tehát nekem is volt ilyen álmom.
Ezt nem lehet befolyásolni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret és ezeket csak a vicc kedvéért meséli el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!