Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tokre gazul erzem magam, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tokre gazul erzem magam, de miert? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szoval diakmunkan dolgozom es az volt ma hogy szemeztem egy ott dolgozo ferfival.Szoval ereztem hogy nez es gondoltam ranezek.Aztan o ezt eszre vette mikozben massal beszelgetett aztan nezett tovabb en meg mar tokre kellemetlenul ereztem magam ugyhogy elneztem de valamiert vissza neztem es tudjatok utana felhuzta a szemoldoket amolyan mondjam stilusban.Utana mindig ott volt ahol en.Vagy mellem allt amikor csoportos beszelgetes volt es o is csatlakozott.Szimpi meg minden de o van vagy 39 eves en meg 17.Nincs gyereke meg baratnoje sincsen.De miert erzem magam gazul? Es meg az is ra tesz egy lapattal hogy minden egyes nap latom.

2018. júl. 22. 11:52
 1/4 anonim válasza:
8%
Fujj pedofil állat, mármint a csávó
2018. júl. 22. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz azzal,hogy néz. Örülj neki, mert biztos szépnek lát akkor,és ennyi. Tanuld meg lazán kezelni az ilyet,ha összeakad a tekintetetek csak mosolyogj és kész.
2018. júl. 22. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Kedves agyhalott 1 válaszoló,te szerintem irigy vagy,mert rád a kutya se veti tekintetét.Pont 2: ha megdugná se lenne semmi közöd hozzá,hisz a lány szemezett vele s nem te.
2018. júl. 22. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szemezz velem. Én nem vagyok pedofil se :D
2018. júl. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!