Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt, illetve mit tegyek ellene?
Mostanában nagyon magányosnak érzem magam. Nincs sok barátom, kb 2-3 összesen. Amikor valakivel találkozót szervezek, vagy azt mondja, hogy nem ér rá, vagy lemondja. Barátom sem volt még, pedig már udvaroltak páran. Velük azért nem jöttem össze, mert idősebbek voltak, meg volt aki egyébként se jött be (viselkedésre, kinézetre egyaránt). Azt megjegyezném, hogy nem a külsőre megyek rögtön, de persze az is számít. Azon is elgondolkoztam már, hogy azért érzem magam ilyen magányosnak mert nem volt még barátom.
Alapvetően kedves vagyok mindenkivel, és mindenkinek segítek akinek tudok. Tudtommal a külsőmmel sincs gond, de ezt nem azért mondom, mert egoista vagyok, mert egyébként nem vagyok megelégedve magammal.
Más is van, aki ilyen fiatalon így érzi magát?
16L
Nem tudod milyen, de egyre többen körülötted már ízlelgetik, ezért téged is érdekel. Normális. A magányosságodon magad tudsz segíteni, pl. új dolgokat próbálni, új helyekre járkálni, új hobbikat nézni, új embereket megismerni.
Tágítsd az ismeretségi köröd, ismerj meg új embereket. Nem feltétlen kell kapcsolat miatt, de ahogy érzed, ahogy alakul. Találj új személyeket, társaságokat, akikkel jól elvagy, mászkálni tudtok. Most nyáron rengeteg szabadtéri lehetőség is van.
A 2-3 barát már amúgy jónak mondható, ha tényleg barátok, nem pedig csak haverok, ismerősök. Bővítsd az ismerőseid számát még tovább, járj el olyan helyekre, programokra, amik érdekelnek. Próbálj kialakítani szorosabb kapcsolatokat azokkal, akikkel egy húron pendültök.
A mai világban a magányosság érzete elég gyakori, és még sokszor be is zárkóznak az emberek pluszban. Persze az okai érthetőek, csak ezzel egy helyben lesznek.
Az előző válaszolónak nagyon igaz dolgokat írt, szóval csak egy dolgot teszek hozzá:
Lehet, hogy azért érzed magad magányosnak, mert nem volt még fiúd, de egy korán, rosszul végződő kapcsolattal még magányosabbnak éreznéd és a testképed is romlana. Nem eltéríteni akarlak, ha valaki olyat találsz, akkor hajrá, de azért óvatosan, nem lenne jó, ha még rosszabb hangulatod lenne.
Én is olyan voltam asszem hetediktől/nyolcadiktól, mint Te, de 1,5-2 kapcsolat után se lettem jobban, legalábbis hosszabb távon nem. Szóval inkább próbálj igazi barátokat szerezni :)
Persze én is újra barátnőt szeretnék szerezni, szó se róla, ilyen korban ezt talán mindenki jobban szeretné, mint a barátságokat.
16/F(#úgyisrádfogírni10srácénnemispróbálkozom :DD)
Köszönöm a válaszokat, igazából vannak még barátaim, de azok az iskola falain belül vannak. Szóval sokra nem megyek velük. Egész nap nem csinálok semmit a szünetben, max heti egyszer elmegyek valahova, futni vagy sportolni.
Volt egy fiú akiért odavoltam teljesen 1 évig, aztán csalódás lett a vége (igazából nem is próbálkoztam) és lehet hogy emiatt is vagyok ilyen magányos.
Ahaa... A sikertelen kapcsolatod inkább az önbizalmadnak tehetett rosszat, de közvetetten az miatt lehetsz magányos. A sport révén találhatsz valakit, bár nem tud milyen sportot űzöl, hány fiúval találkozol. Általában ilyenkor az a tanácsom, hogy legyél nyitott, mosolyogj sokat, ilyesmik, de a mondataid alapján eléggé zárkózottnak tűnsz, nem tudom ez mennyire menne Neked. De ha sikerül nyitottabbnak tűnnöd első látásra, akkor már jó úton fogsz haladni :).
Vagy ha nagyon nem megy, akkor itt az internet, bárkire ráírhatsz bárhol, akár a régi kiszemeltedre is, ha még van esélyed... Vagy az ötvenes bácsikra itt a gyakorin ;) :D
Ja a harmadik válaszoló voltam.
Sokaknak nincs élete az iskolán kívül, nekem se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!