Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm hazudott hogy velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hazudott hogy velem veszítette el a szüzességét, aztán utólag (ma) kiderült hogy előttem volt 2csávóval is. Hogy reagáljak most erre? Kicsit megütött a dolog. Ő 17 én 19

Figyelt kérdés
Ami nem zavar mert az a múlt. Elmúlt. De nem értem, akkor miért hazudott 8hónapon keresztül (akkor feküdtünk le elsőnek) hogy én vagyok neki az első?

2018. júl. 20. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben hazudott, akkor az azt jelenti, hogy nem bízik benned. Ezek után el lehet azon gondolkozni, hogy vajon ez miért történhetett meg, és aszerint cselekedni.
2018. júl. 20. 23:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért hazudott mert nem akart kényelmetlen helyzetbe hozni. Ami igaz is mert tuti nem tudtam volna normalisan reagálni.
2018. júl. 20. 23:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem vagy imponálni szeretett volna azzal neked, hogy szűz (azért bármelyik pali örül, ha ő az első :D ) vagy csak szégyellte az előző két kapcsolatát :/ Én az okot mindenképp kideríteném, de egy hazugságra alapozott kapcsolatnak nem lehet jó vége, pláne ha 8 hónapig hazudott, így lehet, hogy később is megteszi :| Így ismeretlenül nem mondom, hogy szakíts vele, lehet, hogy valami lelki háttere is volt a dolognak, te tudod mennyire szereted és meg tudsz-e neki bocsátani és bízni benne, illetve, hogy ér-e ennyit a kapcsolatotok.
2018. júl. 20. 23:20
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanmár kamu sztori :D

Nagyon buta lehetsz, ha ezt beszoptad... Nehogy már nem vágtad le, hogy nem szűz. Nem csak a szűzhártyáról van szó, hanem minden másról.

2018. júl. 21. 01:18
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Ne aggódj... azóta már sok másikkal is dugott :D
2018. júl. 21. 01:58
 6/17 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem vetted észre hogy szűz akkor az jó gáz. Abban az esetben ha te voltál szűz akkor még talán el lehet nézni.

Én nem akadnék ki rajta. Legalább nem egy kezdő csaj. Ennek csak örülni lehet. Ezen kár bosszankodni. Az hogy miért titkolta előtted annak te magad lehetsz az oka. Valószínűled félt elmondani. Hogy mitől félt ezt ő tudja...

2018. júl. 21. 02:27
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
Ja inkább örülnél, hogy nem egy szűz botsáskát kaptál, hanem egy pró csajt.
2018. júl. 21. 02:51
 8/17 anonim válasza:
100%

Miről beszéltek?

Full hülyének nézi a nő.

2018. júl. 21. 09:14
 9/17 anonim válasza:
59%
Jah és tuti nem 2..
2018. júl. 21. 09:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

mért?? az nem kényelmetlen, hogy 8 hónapig hazudott a pofádba?? ha nekem így a szemembe hazudna akkor dobnám

nem szűz oké, de ne hazudja azt, hogy igen

ha ebbe hazudott, akkor ki tudja még, hogy miben??

én soha nem tudnék már megbízni benne, az más dolog lenne, ha egyszer kérdezek valamit tőle és úgy hazudik, de pár nap múlva kimondaná az igazat, akkor mondanám, hogy becsületes, lelkismeretes adnék neki esélyt, de így???

2018. júl. 21. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!