Volt olyan dolog amitől a szüléssel kapcsolatban előtte nagyon féltél és utólag kiderült, hogy nem annyira vészes?
Én a gátmetszéstől rettegek. Sokan mondják, hogy "nem is fogod érezni" és hasonlók, de ezt nem tudom elhinni.
Akár erről akár valami más hasonlóról valami pozitív tapasztalat??
Ne félj a gátmetszéstől, a vàgásból semmit nem éreztem mert fájás alatt vágtak plusz szerintemnyomnom is kellett akkor, még az sem zavart hogy hallottam a nyisszantást:) A varrás nem volt kellemes de a vajúdáshoz képest semmi volt, örültem hogy túl vagyok a szülésen és pihenhettem, plusz addigra férjem megkapta a kisfiam és odaültek, csak néztem őket. Akkora megkönnyebbülés volt hogy túlvagyok rajta.hogy tényleg.nem zavart a varrás hiába éreztem. Amúgy én amiktől féltem semmi nem "jött be".
1. Nem fogom tudni mikor kell indulni a kórházba- túlhordtam a babát, hétfőre voltam kiirva, igy pénteken be kellett feküdnöm és szombaton inditották a szülést zselével
2. Nincs beöntés és mi van ha jön más is- nem jött, nem volt székelési ingerem sem, de ha lett is volna baleset vagy észre sem vettem volna de az tuti hogy akkor ott kicsit sem érdekelt volna ha mégis (férjem sem)
Viszont utána a gátseb az nagyon rossz volt, se menni se ülni de mozogni is alig tudtam, plusz 1 hétig nem tudtam kakilni, akkor meg aranyerem lett de durván fájt. Na ezekre nem is gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!