Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szerettek, csók...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szerettek, csók közben a lány hova tegye a kezét?

Figyelt kérdés
“A gatyamba” es hasonlo idiota valaszok kimeljenek... olyan helyre gondolok, amiert az utcan nem bamulnak meg :D

2018. júl. 16. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ahova szeretné.
2018. júl. 16. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Hetente látom ezeket a kérdéseket. Csilagom, öleld át a nyakát, a mellkasánál, fogd meg a nyakát finoman, tedd a kezed az oldalára, annyi lehetőség van, nem is értem miért kell ezen agyalni...
2018. júl. 16. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Az utcán sima csókolózásért is megbámulnak, akárhova teszed a kezed.
2018. júl. 16. 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 nem azt kerdeztem, hogy hova tegyem, hanem hogy mi az, amit a legjobban szeretnek a fiuk
2018. júl. 16. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Szoval ha sikerult ketertelmuen fogalmaznom, elnezest, de en arra vagyok kivancsi, hogy hol a legjobb szerintetek
2018. júl. 16. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint ha a lány mondjuk nem ér hozzám a kezeivel az olyan hatást kelt bennem, mintha távolságtartó lenne.

Ha átöleli a derekam, nyakam az is jó, volt ki ezt a pólóm alatt tette, de legjobban azt szeretem ha csók közben beletúrt a hajambam, főleg ha ez mellé egy szenvedélyes csók társul, gyakran akkora érzelmi hatást tud ez bennem kelteni, hogy évekkel később is vissza sírom a pillanatot.

2018. júl. 16. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az utcán úgy is megfognak bámulni, ne foglalkozz velük :D

Szerintem tedd a nyakára, úgy, hogy a kezed kb 1/3 a tarkóján legyen :)

2018. júl. 16. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejon csokolozas kozben, ha az egyik kezet a hata moge fogom, a masik kezemmel a derakat fogom. Hogy mit csinal, vagy hova teszi a maradek egy kezet, az nekem mar teljesen mindegy. Akar foghatja az arocom, a derekam, vagy csak logatja, az sem zavar. ;) De az is bejon, ha mindket csuklojat hatrafogom es ugy csokolom meg.;)
2018. júl. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!