Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, és jövőre ki megyek 10 hónapra az USA-ba cserediákként. Viszon van itthon egy lány akivel szeptemberben alakulgattunk, viszont nem jöttünk össze, de magyon jóban maradtunk, napi szinten beszélünk és egyik legfontosabb ember maradt az életemben. Tegnap elmondta, hogy nagyon sokáig érzett még irnántam szerelmet ( annak idején ő nem akart összejönni, de nagyon megbánta). Azt is elmondta, hogy nagyon fontos ember vagyok az életében, ami kölcsönös. Megbeszéltük, hogy mivel 30.án utazom ki, még egyszer fogunk talalkozni előtte. Nem is vagyunk annyira jóban, hogy minden gonját, baját elmondja, de nem is “kavarunk” már. Csak nagyon sokat beszélgetünk, olyan mint amikot a kiszemelteddel beszélgetsz. Még érzek valamit iránta, meg ő is szerintem. Jó ötlet lenne őt megcsókolni, ha úgy adódik? Csak ilyen búcsú csókként, ami sose volt meg az egy év alatt.

2018. júl. 6. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne tedd. Ne kinozd se magad se őt..
2018. júl. 6. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne tedd
2018. júl. 6. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát... 17 évesen még nem hiszem, hogy készen állsz egy távkapcsolatra... Ne tedd, mert bármi is történik utána, csak rontasz a helyzeten. Ha visszacsókol, akkor csak még jobban kínozzátok magatokat, és még nehezebb lesz az elválás. Ha meg eltol magától, akkor pedig egyrészt nagyon kínos lesz, másrészt meg akkor szinte teljesen elvágod magad nála. Inkább várj, ha tényleg szerelmesek vagytok, akkor miután hazajössz, simán összejöhettek, de lehet, hogy ott kint fogsz megismerkedni valakivel.
2018. júl. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!