Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók évzárón? Jó ötlet?
Van egy lány aki nagyon bejön és én is neki. Elhatároztam hogy meg fogom csókolni az évzárón.
Szerintetek jó terv? Megkérdezem mi a terve nyárra? Amikor visszakérdez azt mondom hogy te lennél! (mármint a terv) Ha jól fogadja le is kapom ha nem akkor azt mondom hogy nyugi csak hülyültem kondiba fogok járni tesómmal...
Nagyon gáz ?
17/f
A csók semmiképpen ne nyilvánosan csattanjon el.
AMúgy igen, jó ötlet.
Csak akkor, ha biztosan bejössz neki, és ő is akarja a csókot... lassan hajolj felé hogy lásd hogy reagál a helyzetre és ha nem húzódik el akkor csókold meg. Ja, és semmiképpen se nyilvánosan!!!
(Amúgy ez a terves dolog ez jó ötlet, szerintem poén, de ne "lekapd" nehogy úgy érezze hogy nem gondolod komolyan és csak akkor csináld ezt az egészet ha tényleg komolyan gondolod és nem csak egy nyári kaland lenne!)
Nekem bejonne:D
De csak akkor, ha nincsenek korulottetek emberek...ha vannak akkor csak pajzan mosollyal mondd, aztan irj ra h talizzatok pl...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!