Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet belőle baj ha csókolózunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle baj ha csókolózunk?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki külsőleg nagyon nagyon bejön nekem. Szoktunk néha dumálni, de nem napi szinten. Nemsokára lesz egy buli, ahová mindketten megyünk, és a kérdés az lenne, hogy ha csókolóznék vele, akkor azt hinné hogy szerelmes vagyok belé? 16/L, 17/F

2018. júl. 13. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha odáig jutnátok, hogy csókolóztok akkor mindkettőtöknek bizonyossá válik a másik iránti vonzódás. Az nyilván le fog esni neki h tetszik neked de ha csókolóztok valószínű te is tetszel neki. És ami nagyon fontos..egy csók nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető szerelmes a másikba. Tehát nem hiszem, hogy azonnal azt gondolná, hogy szerelmes vagy belé, még ha igaz is.
2018. júl. 14. 00:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes belé. Csak tetszik. :) És nem asszociálna arra, hogy valamilyen kapcsolatot szeretnék tőle? Vagyis nem viselkedne másképp? Csak azért kérdem, mert igazából ilyent még nem csináltam, és nem is volt sok fiúval dolgom, tehát, azért nem tudom, hogy milyen reakciót várhatnék. Amúgy köszönöm a válaszodat! Jöhetnek még :))
2018. júl. 14. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet o is csak erre hajt es ha tobb lesz tovabb megy?
2018. júl. 14. 00:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogy hogy tovább megy?
2018. júl. 14. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
De, még jó hogy leesik neki, hogy tetszik neked és egyből más szemmel fog rádnézni. Talán az is megfordulhat a fejében, hogy szerelmes vagy belé.
2018. júl. 14. 00:50
 6/9 A kérdező kommentje:
És megváltozhat, ez a "barátság" ettől? Mármint semmiféleképp nem lesz ez már sima barátság? Én csak ki akarom "használni" hogy tetszik. Félreértés ne essék, nem őt magát, hanem azt, hogy tetszik, és ki akarom élvezni, meg akarom tapasztalni, hogy milyen közelebb kerülni hozzá
2018. júl. 14. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát... először is döntsd el mit akarsz... barátkozni vagy megakarod fogni magadnak azt a srácot? Mert ezzel rohadtul arra fog gondolni, hogy te többet akarsz mint barátság.
2018. júl. 14. 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy buliban megtörténő csókot általában nem szokás komolyan venni. Az lehet a pillanat hatása is. Főleg ha lesz pia. Na akkor meg arra rálehet kenni.
2018. júl. 14. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég közönséges lenne tőled ez a viselkedés
2018. júl. 14. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!