Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz belőle valami, ha áthívott?
Már 1 éve elég sokat beszélek egy lánnyal, voltak kisebb-nagyobb kihagyások, pl. tavaly nyáron, de most fordult komolyabbra a helyzet, mert májusban szakított az első barátjával, akivel kb. 2 évig volt együtt. Addig mindig barátként kezeltem, mert nem akartam beavatkozni, de most fordult a kocka nála is.
Úgy éreztem mindig, hogy bejövök neki, és "készenlétben" tart. Utóbbi két hónapban találkoztunk vagy 4x, aztán tegnapelőtt megcsókoltam. Nagyon örült :) (Előtte is már ölelkeztünk, puszit nyomtunk egymásnak)
Még aznap este, felajánlotta, hogy menjek át hozzá a mai nap délután, vagy menjünk városba. Azt választottam, hogy átmegyek hozzá valami filmmel, és utána elviszem még valahova.
Beszéltünk szexről is, nem tűnik annyira extra félénknek, de mindig azt mondja, hogy ő nagyon szégyenlős.
Szerintetek komolyabb dologra is sor kerülhet ott? Senki se lesz otthon nála.
19F
Egész estés Minecraft party lesz belőle.
Viccen kívül, vigyél még egy üveg jóféle bort, vagy mondjuk édes varga rosét. Az a lényeg édeset vegyél mert azt szeretik a lányok. Meg persze gumi legyen nálad, ahogy előttem is írták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!