Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet normálisan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet normálisan beszélni/válaszolni?

Figyelt kérdés

Bocsi lányok, de én ezt tapasztaltam meg. Bárkivel bárhol beszélgettem, ott volt ez az órási bizonytalanság!

Leírok pár példát:

"(É)-Szereted a focit? (Ő)-Nem,utálom (É)-Naa, mit tett szegény sport ellened? (Ő)-nem tom de utálom (É)-Mert csak (Ő)-pontosan"

"(É)-Hova menjünk, mit együnk? (Ő)-nem tudom"

Ezek különbözőek mielőtt valaki belekötne. És milliónyi ilyen, kedvenc film? nem tom millió.

a "nem tom" "mindegy" "hagyjuk" "hosszú" "bonyolult" stb variációktól a falra megyek és már fizikai fájdalmat okoznak...

A kérdésemmel 2 dolgot szeretnék. Az első, hogy fiúk titeket nem zavar ez? Vagy ti mit tesztek? Ha szembesítem velük, hogy zavar akkor besértődnek és nem mondanak semmit. A második, lányok ha magatokra ismertetek légyszi hagyjátok abba lehet tényleg nem tudod vagy mindegy nektek, de higgyétek el nekünk is az és azért kérdeztük meg. Próbáljatok meg a sarkatokra állni mert nagyon unszimpatikus ha csak egy szobanövények vagytok, akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni. Tisztelet a kivételnek mert biztos vannak.

2018. júl. 15. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

eloszor is ugy kezdjuk h a csaj dolgairol dumalunk nyit felenk, aztan megkerdezed h holnap randi stb(barmit amit lehet vele csinalni, fontos ha sportol vagy hasonlo akkor te is csinald vele és probald elvezni), és titokban tartod h hol mikor stb és erte mesz kocsival, és/vagy szolsz neki h 5 re legyen kesz

am igen valoszinu h ezek koptatos dumak, és hidd el ha a csaj beszel jobban jarsz (talald meg h mi erdekli), és soha ne kerdezgesd nem riporter vagy, énis kerdezgettem párat de az akkora viz lett :D

sok sikert

2018. júl. 15. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, itt két dolog is lehet.

Amit már írtak, hogy ennyi telik tőle. Elég baj.

A másik viszont, amire NAGYON kell figyelni: a nők szinte ösztönösen és majdnem folyamatosan tesztelik a férfiakat.

Elég találékony vagy-e? Hozod a problémákat, vagy megoldod? Elég határozott vagy-e? Stb. stb.

AZ ilyen "nem tudom, oldd meg te" jellegű dolgok többsége ilyen!

2018. júl. 16. 02:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Végre egy érdekes kérdés. Az előttem válaszolók már sok opciót felsoroltak, de jöttem bővíteni. :D

Én még akkor szoktam hasonló stílusban válaszolni ha fáradt vagyok vagy tudom, hogy a srác csak meg akar fektetni.

Egyébként tényleg egyre több lány van aki azt se tudja mit akar, cssak alkalmazkodik másokhoz.

2018. júl. 17. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!