Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan beszélni/válaszolni?
Bocsi lányok, de én ezt tapasztaltam meg. Bárkivel bárhol beszélgettem, ott volt ez az órási bizonytalanság!
Leírok pár példát:
"(É)-Szereted a focit? (Ő)-Nem,utálom (É)-Naa, mit tett szegény sport ellened? (Ő)-nem tom de utálom (É)-Mert csak (Ő)-pontosan"
"(É)-Hova menjünk, mit együnk? (Ő)-nem tudom"
Ezek különbözőek mielőtt valaki belekötne. És milliónyi ilyen, kedvenc film? nem tom millió.
a "nem tom" "mindegy" "hagyjuk" "hosszú" "bonyolult" stb variációktól a falra megyek és már fizikai fájdalmat okoznak...
A kérdésemmel 2 dolgot szeretnék. Az első, hogy fiúk titeket nem zavar ez? Vagy ti mit tesztek? Ha szembesítem velük, hogy zavar akkor besértődnek és nem mondanak semmit. A második, lányok ha magatokra ismertetek légyszi hagyjátok abba lehet tényleg nem tudod vagy mindegy nektek, de higgyétek el nekünk is az és azért kérdeztük meg. Próbáljatok meg a sarkatokra állni mert nagyon unszimpatikus ha csak egy szobanövények vagytok, akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni. Tisztelet a kivételnek mert biztos vannak.
eloszor is ugy kezdjuk h a csaj dolgairol dumalunk nyit felenk, aztan megkerdezed h holnap randi stb(barmit amit lehet vele csinalni, fontos ha sportol vagy hasonlo akkor te is csinald vele és probald elvezni), és titokban tartod h hol mikor stb és erte mesz kocsival, és/vagy szolsz neki h 5 re legyen kesz
am igen valoszinu h ezek koptatos dumak, és hidd el ha a csaj beszel jobban jarsz (talald meg h mi erdekli), és soha ne kerdezgesd nem riporter vagy, énis kerdezgettem párat de az akkora viz lett :D
sok sikert
Na, itt két dolog is lehet.
Amit már írtak, hogy ennyi telik tőle. Elég baj.
A másik viszont, amire NAGYON kell figyelni: a nők szinte ösztönösen és majdnem folyamatosan tesztelik a férfiakat.
Elég találékony vagy-e? Hozod a problémákat, vagy megoldod? Elég határozott vagy-e? Stb. stb.
AZ ilyen "nem tudom, oldd meg te" jellegű dolgok többsége ilyen!
Végre egy érdekes kérdés. Az előttem válaszolók már sok opciót felsoroltak, de jöttem bővíteni. :D
Én még akkor szoktam hasonló stílusban válaszolni ha fáradt vagyok vagy tudom, hogy a srác csak meg akar fektetni.
Egyébként tényleg egyre több lány van aki azt se tudja mit akar, cssak alkalmazkodik másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!