Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet normálisan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet normálisan beszélni/válaszolni?

Figyelt kérdés

Bocsi lányok, de én ezt tapasztaltam meg. Bárkivel bárhol beszélgettem, ott volt ez az órási bizonytalanság!

Leírok pár példát:

"(É)-Szereted a focit? (Ő)-Nem,utálom (É)-Naa, mit tett szegény sport ellened? (Ő)-nem tom de utálom (É)-Mert csak (Ő)-pontosan"

"(É)-Hova menjünk, mit együnk? (Ő)-nem tudom"

Ezek különbözőek mielőtt valaki belekötne. És milliónyi ilyen, kedvenc film? nem tom millió.

a "nem tom" "mindegy" "hagyjuk" "hosszú" "bonyolult" stb variációktól a falra megyek és már fizikai fájdalmat okoznak...

A kérdésemmel 2 dolgot szeretnék. Az első, hogy fiúk titeket nem zavar ez? Vagy ti mit tesztek? Ha szembesítem velük, hogy zavar akkor besértődnek és nem mondanak semmit. A második, lányok ha magatokra ismertetek légyszi hagyjátok abba lehet tényleg nem tudod vagy mindegy nektek, de higgyétek el nekünk is az és azért kérdeztük meg. Próbáljatok meg a sarkatokra állni mert nagyon unszimpatikus ha csak egy szobanövények vagytok, akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni. Tisztelet a kivételnek mert biztos vannak.

2018. júl. 15. 21:08
1 2
 1/13 Singularity_amusing ***** válasza:
88%
Tipikus példája annak, amikor nem akar tőled semmit, de lekoptatni meg nem mer vagy nem tud. Ezeket hagyni kell a fenébe, keresni mást.
2018. júl. 15. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom.
2018. júl. 15. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
nem tom de mind1 hagyuk bonyolúlt
2018. júl. 15. 21:25
 4/13 A kérdező kommentje:

minőségi kommentek:)

Az érdekes lenne XD Nem akarok minden lánnyal kapcsolatot létesíteni akivel párbeszédet folytatok, álljunk már meg :DD effektív nem lehet velük értelmesen kommunikálni ez a probléma, de volt "kapcsolatba" is hasonló. És nem, a vonzalom megvolt csak egyszerűen azt mondta ő ilyen.

2018. júl. 15. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent leirtad, hogy pl megkerdezed a csajtol h hova menjetek enni, erre azt valaszolja h nem tudja es h te pont azert kerdezed ot mert neked mindegy, tehaat ha o feltenne neked ugyanezt a kerdest, akkor nem ugyanezt valaszolnad?:))) /btw a legtobb sraccal, akivel valaha beszeltem ugyanezt kellett eljatszanom, szoval beloletek is van jo sok ilyen tipusu/
2018. júl. 15. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe az asszertív kommunikációt az udvarlásban :) Küldöm a PM-et.
2018. júl. 15. 21:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Aki nem képes normálisan válaszolni, mondatokban, és ő nem kérdez soha, azzal nem beszélgetek tovább.

F21

2018. júl. 15. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Na addig álljak fél lábon míg egy lány megkérdezi hova vigyen el enni :DDDD Én őszintén azt válaszolnám (ha ez az elképzelhetetlen helyzet lenne :D )hogy először is rákérdeznék hova szeretne menni, kinézett e már egy konkrét helyet és azért kérdezi meg(jobb mint egy sima nem tom) esetleg ajánlok egy jó helyet amit ismerek:) Én nem tudom, fiú suliba járok és csak pozitív tapasztalataim vannak srácok terén. Sulin kívül a lányokkal akikkel találkozok vagy beszélgetek csak rossz tapasztalataim vannak, sajnálom:S
2018. júl. 15. 21:52
 9/13 A kérdező kommentje:
kedves #7 - abszolút egyetértek én is így csinálom, nem egyszer volt, hogy emiatt nem bírtam egy lány mellett megmaradni. Csak én meg a jó szívem próbálok rajtuk segíteni és szembesíteni hogy ez nem jó és mások se fogják díjazni de besértődnek és én vagyok a szemét meg bunkó...
2018. júl. 15. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

én sose szoktam így válaszolni, csak akkor, ha ténleg nem tudom. De akkor is az unalmas felelet helyett írok valami mást. Pl:

Te: Hova menjünk? Mit együnk?

Én: Nem is tudom. Szeretem a pizzát, az jöhet. A főzelékfalóért is rajongok. Vagy csak menjünk egy plázába és találunk nekünk tetsző kaját. Ott mással is eltudjuk foglalni magunkat az ebéd helyett. Szerinted?

Na inkább valami ilyesmi

16/L

2018. júl. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!