Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan beszélni/válaszolni?
Bocsi lányok, de én ezt tapasztaltam meg. Bárkivel bárhol beszélgettem, ott volt ez az órási bizonytalanság!
Leírok pár példát:
"(É)-Szereted a focit? (Ő)-Nem,utálom (É)-Naa, mit tett szegény sport ellened? (Ő)-nem tom de utálom (É)-Mert csak (Ő)-pontosan"
"(É)-Hova menjünk, mit együnk? (Ő)-nem tudom"
Ezek különbözőek mielőtt valaki belekötne. És milliónyi ilyen, kedvenc film? nem tom millió.
a "nem tom" "mindegy" "hagyjuk" "hosszú" "bonyolult" stb variációktól a falra megyek és már fizikai fájdalmat okoznak...
A kérdésemmel 2 dolgot szeretnék. Az első, hogy fiúk titeket nem zavar ez? Vagy ti mit tesztek? Ha szembesítem velük, hogy zavar akkor besértődnek és nem mondanak semmit. A második, lányok ha magatokra ismertetek légyszi hagyjátok abba lehet tényleg nem tudod vagy mindegy nektek, de higgyétek el nekünk is az és azért kérdeztük meg. Próbáljatok meg a sarkatokra állni mert nagyon unszimpatikus ha csak egy szobanövények vagytok, akik egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni. Tisztelet a kivételnek mert biztos vannak.
minőségi kommentek:)
Az érdekes lenne XD Nem akarok minden lánnyal kapcsolatot létesíteni akivel párbeszédet folytatok, álljunk már meg :DD effektív nem lehet velük értelmesen kommunikálni ez a probléma, de volt "kapcsolatba" is hasonló. És nem, a vonzalom megvolt csak egyszerűen azt mondta ő ilyen.
Aki nem képes normálisan válaszolni, mondatokban, és ő nem kérdez soha, azzal nem beszélgetek tovább.
F21
én sose szoktam így válaszolni, csak akkor, ha ténleg nem tudom. De akkor is az unalmas felelet helyett írok valami mást. Pl:
Te: Hova menjünk? Mit együnk?
Én: Nem is tudom. Szeretem a pizzát, az jöhet. A főzelékfalóért is rajongok. Vagy csak menjünk egy plázába és találunk nekünk tetsző kaját. Ott mással is eltudjuk foglalni magunkat az ebéd helyett. Szerinted?
Na inkább valami ilyesmi
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!