Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok akadva a barátomra, vérig sértve érzem magam (? )
Eloszor is tudni kell, hogy megertsetek engem, hogy nagyon nagy Onbizalomhianyom van es teljesen elegedetlen vagyok a testemmel. Teljesen deszka vagyok, amin nem tudok valtoztatni, egyszeruen ilyen alkatom van. Nincs semmi mellem, es seggem sem. Raadasul az arcom sem olyan szep.
Ma Instan veletlenul valahogy ratalaltam arra a funkciora, hogy megnezheted, hogy akiket kovetsz, mit szivezett be. Ne ertsetek felre, nem kutakodom a bartom utan, csak pont feldobta az Insta. Es akkor latom, hogy a baratom egy ilyen “fullos” csaj kepet likeolta (kesobb kiderult, hogy nem is egyet), tudjatok ez a tipikus ferfiak álma, nagy es szep mellek, jo segg, hihetetlenul szep arc... Utana nem birtam megallni, hogy ne nezzem meg, kovet-e meg ilyen csajokat a baratom, es igen. Követ meg egy par modellt meg ilyen nagyon szep lányokat, nekik is likeolja a képeiket. En meg mérhetetlenül szomorú vagyok, csalódott, es vérig sértődött... Pontosan tudja, hogy onbizalomhianyom van, es hogy utálom a testem, amiért ilyen deszka vagyok, erre ilyen csajok kepeit nézegeti... Egyébként sem ertem, hogyha barátnője van valakinek, miert nez ilyen kepeket (a csaj a segget fotózza pl, vagy épp jól kihangsúlyozza a képen, hogy mekkora melle van, finoman fogalmazva), de igy meg rosszabb.
Nagyon szomorú vagyok. Most meg lejjebb ment az onbizalmam, szerintem ennél lejjebb mar nincs is :( Ráadásul nem tudom, jogosan-e, de csalódtam a baratomban.
Szívesen megosztanam vele, hogy mi bant, de azzal nyilvan nem ronthatok ra, hogy “láttam, hogy Instán beszivezted egy csaj kepet (aki amúgy igazából a seggerol csinálta a kepet), es emiatt nagyon szomorú vagyok”...
Mit tegyek? Ezután mar teljesen a padlón vagyok. Ha nem eleg neki az en testem, akkor mi a fenéért van egyáltalán velem, ha közben úgyis az ilyen csajokrol álmodozik?
Bocs a regény miatt, de nagyon durván szíven ütött ez az egész.. köszönöm a segitseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!