Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le a folyamatos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a folyamatos (és teljesen alaptalan) féltékenységemet?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a baratomat, es nagyon féltékeny vagyok mindig, ha csak meglátom beszelgetni egy lány osztálytársával. Sőt, meg akkor is képes vagyok féltékeny lenni, ha likeolja egy csaj kepet (amit az illeto magáról tesz fel). Meg azzal is bajom van, hogy lányokkal is barátkozik.. Sosem volt meg olyan, hogy jogosan lettem volna féltékeny. A baratommal nem beszéltem meg egyszer sem erről, es nem is akarok, mert tudom, hogy ez nagyon gaz, es hogy nincs alapja. Már saját magamtól is ki vagyok akadva, hogy ilyen hülyeségek miatt képes vagyok féltékeny lenni. Az ok, amiért folyamatosan “kombinalom”, a hatalmas onbizalomhianyom, amin próbáltam mar változtatni, de nem sikerült. Viszont ezt a folyamatos es tok alaptalan feltekenysegemet szeretnem levetkozni, mit tehetnek, hogy ne legyek ennyire féltékeny? Tudom, hogy a barátom sosem állna le más lánnyal, míg együtt vagyunk, mert szeret engem, érzem, es bízom is benne. Nem is ertem magam, egyszerűen ösztönösen jon.

Szerintetek hogy győzhetném le a féltékenységem? Köszi a segitseget!

2018. júl. 9. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Figyi, szerintem beszéld meg a barátoddal, hiszen egy ideális párkapcsolatban mindent meg tudtok beszélni. Valószínűleg valami olyasmi lesz a válasz, hogy dehogy is, téget szeret stb. Egyébként ennek több kiváltó oka lehet, az egyik az önbizalomhiány és hogy valószínűleg úgy érzed, hogy te kevesebb vagy mint ő és le akar cserélni, amint talál egy jobbat. Sszerintem beszélgessetek erről, sokat. Ha mondod hogy nagyon önbizalomhiányos vagy, biztos segít majd neked. Egy pasi nagyon könnyen tudja növelni az önbizalmad. Csak tudod, néma gyereknek anyja se érti a szavát, úgy hogy hajrá, de jobb ha személyesen beszélitek meg. Hány évesek vagytok?
2018. júl. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!