Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kétségbe vagyok esve? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel most egy pár napig egy fesztiválon együtt buliztunk és rettentően megfogott benne valami, de baromira félek neki megmondani 😟 Egy jó ideig tuti, hogy nem talizunk, de nem szeretném ezt elhúzni 2-3 hónapig. Valami ötlet?2018. júl. 8. 16:50
2/6 A kérdező kommentje:
De a neten keresztül """szerelmet vallani""" olyan szánalmas, nem?😕
2018. júl. 8. 17:16
3/6 anonim válasza:
És ha nem vallasz be semmit, csak elkezdtek beszélgetni? Ráírsz meg ilyenek. A reakcióiból úgyis kiderül, hogy szívesen b3szélget e veled. Lehet, hogy aztán a végén ő ajánlja fel, higyvtalizzatok. Vagy ha nem , de szívesen beszélget dobd be te egy idő után. Csak ne legyél rámenős ! 😁
4/6 A kérdező kommentje:
De én kerek-perec el szeretném mondani, hogy mi van😟 A fesztiválon is egy csomószor láttam, hogy engem néz
2018. júl. 8. 19:13
5/6 anonim válasza:
Ha mindenképp most akarod elmondani, akkor esetleg hívd föl videochaten, vegyél két nagy levegőt, először beszélgess vele valamiről, előtte érdeklődj, hogy ráér-e.. Majd ha nem bírod tovább, akkor mondd el kerek perec. Így egy kicsit jobb, mint chaten 😅😅
6/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerősöm sehol, és a telefonszámát sem tudom😂
2018. júl. 8. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!