Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire ítéltek el valakit, ha látjátok, hogy vagdossa magát?
Arra lennék konkrétabban kiváncsi, hogy ha láttok valakin ilyen sebeket, amin egyértelműen látszik, hogy vagdossa magát, mire gondoltok?
Például arra, hogy úristen, de hülye hogy nem tud uralkodni magán, vagy próbáljátok átérezni a fájdalmat, ami neki lehet, esetleg ha közelebbről ismeritek, megkérdezitek, hogy mi a baj, stb...
Tehát ilyenekre lennék kiváncsi, hogy mi a reakciótok.
(Nem azert kerdezem mert vagdosnám magam!)
Azoknak akik rühellik az ilyen embereket meg azt hiszik hogy "ezzel nem oldanak meg semmit".
Nos én csináltam, jelenleg is. Az hogy nem old meg semmit az igaz DE mielött pofáznátok legalább tudnátok átérezni. Azért csináljuk ezt mert TI basztattatok minket és hát bocs hogy mi (vagyis némrlyikünk) zokon vesszük (az egyik) . A másik hogy azért csináljuk hogy enyhítjük a belső lelki fájdalmat a fizikaival. Eközbe had ne mondjam hogy minden szar termelődik pl:. Adrenalin. De a másik mivan ha valaki rászokik? Nekem mai napig ez a "függőségem". És attól hogy lesznek hegei? Ki a szaromat érdekel? Mire munkát szereznénk addigra megdöglünk(már aki tényleg kitart). Aki meg afelé hajlik hogy javuljon az meg púderrel vagy tudja a szar mivel majd elrejti úgyis. Valami megoldást csak talál rá. Ha meg eltalán véletlenül a combo egy eret annak meg csak örülhet mert lrgalább ha sok szerencséje van elvérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!