Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki sovány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki sovány lenni? Lányok, fiúk, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Én az elég sovány kategóriába sorolom magam, 164 cm és 47 kg.

Valamennyi alakom van, még mellem is, de jobban szeretnék kerekebb formákat, szélesebb csípőt, tehát szeretnék nőiesebb lenni.

Ehhez képest rengeteg ismerősöm szeretne brutál sovány lenni, instagram is tele van ilyen lányokkal.

Nem értem, én mindent megadnék, hogy hízhassak 5-6 kilót, mások meg szeretnének deszkák lenni

Ti sem vagytok elégedettek magatokkal?

2018. jan. 7. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Én se szeretem a soványokat, inkább fittebb alakok jönnek be. :)
2018. jan. 7. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindenkinek az kell, ami nincs. Ilyen az ember, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
2018. jan. 7. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
mert az emberek elegedetlenek magukkal. Ez mindig is igy volt lanyokra ez kulonosen vonatkozik. Aki vekony, az cicit es feneket akar, akin van mit fogni az pedig inkabb lenne az a tipikus manoken alkat. Akinek gondor haja van, az simat akar, akinek pedig sima, az gondort. Ez mindig is igy volt es mindig is igy lesz sajnos. Meg kene tanulnunk elfogadni magunkat, hiszen a szepseg relativ, en pedig szemely szerint ugy gondolom, hogy a kozhelyek ellenere igaz, hogy a szepseg belulrol fakad :)
2018. jan. 7. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Senkinek sem jó semmi.

Az ilyeneket péklapáttal kéne jól pofánbszni.

2018. jan. 7. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:

170 cm és 106 kilósan nem kellettem senkinek.

Megvoltam elégedve magammal de az nem ért semmit.

Most 180cm és 83-85kg között mozgok.

Most sem kellek senkinek,addig nem állok le amíg valakinek nem lesz jó.

Egyébként kövér lányoknak 90%-ban van fiúja,míg kövér fiúknak 100ból ha egynek van.

17/F

2018. jan. 7. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia

Én 160 cm vagyok és 52kg egészeb nyárig azt gondoltam hogy ez normális súly,de egy fiú elutasított mert neki más típusú lányok tetszettek.Mikor megkérdeztem milyenek azt mondta a sportosabbak vagyis arra következtettem ebből hogy kövérnek talál.Minden barátnőm mondta utána hogy ne foglalkozzak vele hiszen ő csak egy bunkó páva de nekem akkor azt hittem ő jelenti a világot így hallgattam rá.Azóta minden nap sportolok és szinte csak egészséges ételeket eszem és így tényleg jobban érzem magam

16/L

2018. jan. 7. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért akar mindenki sovány lenni, mert egyre több az olyan hulye ember, aki csak a külsőre megy, es nekik csak az jo, ha vekony az illető. (Fiu esetében nem az, hogy vekony, de ne legyen semmiképp sulyfelesleg.)

En elégedett vagyok magammal, nem azért, mert tökéletes lennék, hanem mert megtanultam lesz@rni az ilyen hülyéket.

2018. jan. 7. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is hízni akarok nagyjából 10 kilót :D (persze nem hájban)

18F ---> 172cm / 58 kg

2018. jan. 7. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a sovány lányok tetszenek, de szerintem mindenkinek olyanná kell válnia, amilyenné (lehetőségeitől függően) válni szeretne.

Ha hízni szeretnél, a lehetőség a tiéd, egyél sokat, gyúrj, és jönnek a plusz kilók. :D

2018. jan. 7. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem jönnek be a deszkák, viszont a túlsó véglet sem, inkább legyen a köztes, bár aki fittebb az még jobban bejön.

15/F

2018. jan. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!