Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki sovány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki sovány lenni? Lányok, fiúk, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Én az elég sovány kategóriába sorolom magam, 164 cm és 47 kg.

Valamennyi alakom van, még mellem is, de jobban szeretnék kerekebb formákat, szélesebb csípőt, tehát szeretnék nőiesebb lenni.

Ehhez képest rengeteg ismerősöm szeretne brutál sovány lenni, instagram is tele van ilyen lányokkal.

Nem értem, én mindent megadnék, hogy hízhassak 5-6 kilót, mások meg szeretnének deszkák lenni

Ti sem vagytok elégedettek magatokkal?

2018. jan. 7. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 158cm és 48kg-mal majdnem teljesen meg vagyok elégedve magammal. Ahogy észrevettem szeretik a srácok na egy lánynak van melle meg popsia így elfogadom magam. Régebb nagyon zavart hogy combosabb testalkatom van de ma már tudom hogy amit tudok megteszek és ezt nem hátrány.
2018. jan. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!