Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek sok, ha egy 165...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek sok, ha egy 165 centis lány közel 90 kg? :D

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 10:23
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Szerintem amíg coca-cola formában vagy addig nincs gond, illetve amíg nagyobb a mell mint a has! ;)
2018. júl. 7. 09:04
 22/33 Juliusz48 ***** válasza:
Akár lehetsz egy energiabomba is. Ez emberek súlya a csontozatból az izmokból és valamennyi zsírból jön össze. Genetikailag az emberek rendelkezhetnek vastagabb csontokkal, jóval több izommal az átlagnál és akár kövérebbek is lehetnek. Ugye nem gondolod, hogy Swarcenegger versenysúlya pont olyan ideális volt az irányadó számítások szerint, mint amit leírtak itt az előttem szólók. Ha jól érzed magad a bőrödben akkor a kisugárzásod megtalálja azt az embertársad akinek bejön a formád. A probléma esetleg csak az lehet, hogy neked nem jön be az Ő formája.
2018. júl. 9. 11:45
 23/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne értsd félre a válaszolókat. Sokan csak szexelnének veled, de felvállalni, mint barátnő nem mindegyik tenné. Szerintem egy kicsit sok, bár lehet jól el van osztva.
2018. júl. 10. 10:29
 24/33 anonim ***** válasza:

Híznod kéne még 20-30 kg-ot, aztán függőlegesen elfelezni.

Így már mindkét darabod benne lenne az optimális tartományban.

A viccet félretéve, egészségügyi szempontból már benne vagy abban a tartományban, ahol tenned kéne ellene. Egy kis, de nem túlzásba vitt fogyókúra és nagyon sok mozgás, fizikai munka. Nem egy 10 perces kocogás, annál sokkal de sokkal több! Úgy a nappalod harmadát - felét kemény mozgással kellene töltened.

És kezdd azzal, hogy megvizsgáltatod a pajzsmirigyedet. Ennek a hibás működése is lehet az elhízás oka.

Hogy az eredeti kérdésedre is feleljek: Amíg fiatal vagy, kemény husú, nagy mellekkel, még gusztusos is lehetsz. De ha nem kezdesz el tenni ellene már most, előbb utóbb a melleid helyén dohányzacskót találsz, ezzel oda a vonzerőd fele. Aztán csattogni kezd futás közben (már ha még tudsz funi!)a hasad a combodon, oda a másik fele. Nem csak a férfiaknak leszel sok, hanem magadnak is! Ne várd meg ezt!

2018. júl. 11. 12:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom, egészséges vagyok, voltam dokiknál. Azért vagyok elhízott, mert sokat fekszem, nem kell ebbe többet belegondolni. A testemmel meg nincs olyan féle bajom, mint amiket leírtál. :D
2018. júl. 11. 14:06
 26/33 anonim ***** válasza:

"Azért vagyok elhízott, mert sokat fekszem"

Van valami oka a sok fekvésnek, vagy egyszerűen csak lusta vagy mozogni, és beletörődtél a 90 kg-ba?

2018. júl. 13. 23:44
 27/33 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy beletörődtem? :D Ez nem egy betegség, mondom, engem nem zavar a súlyom. És azért fekszek, mert az a kedvenc tevékenységem.
2018. júl. 14. 05:59
 28/33 Quatermain ***** válasza:

Ha valóban eloszlik és csak 75 kg látszik rajtad és inkább csak a combjaid "nagyok", a hasad nem durván hájas és nem lóg, nagy mellek, szép kerek fenék, akkor még azt mondom nem, nem sok. Pont jó.

Persze nem mindegy milyen korban érted el ezt a súlyt.

2018. júl. 16. 19:27
 29/33 A kérdező kommentje:
13 éves korom óta ennyi vagyok. Miért nem mindegy? :D Am nincs nagy mellem szerencsére. Kell a francnak hőlégballon. :D
2018. júl. 16. 21:25
 30/33 anonim ***** válasza:

#27-re:

Ez mellett a válasz mellett eltörpül a 90 kg! Részemről nagy ívben elkerülnélek!

2018. júl. 22. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!