Lány létemre 13 éves koromtól fél centis fekete bajszom van. Mit leeht vele csinálni? Járt valaki még így?
Figyelt kérdés
Annyi bántást kaptam miatt, de nem tudom igazán eltüntetni... :(
Gyanta miatt, pattanásos lesz, amiatt csúnya sebek, hegek lesznek...
Amúgy egyáltalán normàlis?
Borotvàlni nem akarom, mert szúr és meg is vághatom magam, ami làny létemre gázabb, mint a szőr.
2018. márc. 24. 20:32
1/14 anonim válasza:
Nyugi, ez teljesen természetes sajnos, hogy ott is nő a szőr. :(
Szedd ki szemöldökcsipesszel.
2/14 Saku14 válasza:
Szortelenito krem erzekeny borre
3/14 A kérdező kommentje:
Fujjj, szőrtelenítő krém. Egyaz annyit ér, mint a borotva és irritálja a bőrömet... Igen, az érzékeny bőrre való. Nem itt, de kiégette a bőrömet. Illetve pöce staga van, ki tudja mi van bent. Még macerás is
2018. márc. 24. 20:42
4/14 anonim válasza:
Szemöldökcsipesszel szedegesd ki, én is így szoktam.
5/14 anonim válasza:
Csipesz. Csak elsőre kemény menet. Utána már csak hetente korrigalod.
6/14 Saku14 válasza:
Elsonek olvasd el h hova lehet felkenni es hova nem ..
En a veet et hasznalok , es nm olyan mint a borotva
7/14 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem. Borzalom.
2018. márc. 24. 22:04
8/14 anonim válasza:
Kb. én is ennyi idősen kezdtem gyantáztatni a bajszom. Kozmetikus csinálja cukorgyárával. Egyszer sem lett semmi tünet, panasz. Otthon kísérletezel?
9/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy oda mennyi sikerrel lehet epilátort használni, de nekem az a tapasztalatom, hogy lábon sokkal kevésbé pattogzik ki tőle a bőröm, mint a gyantától.
10/14 anonim válasza:
Kozmetikus legyantázza vagy hosszú távon lézeres esetleg ipl szörtelenítés
Ha máshol is gond a sok szőr, akkor endokrinológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!