Lány létemre 13 éves koromtól fél centis fekete bajszom van. Mit leeht vele csinálni? Járt valaki még így?
Figyelt kérdés
Annyi bántást kaptam miatt, de nem tudom igazán eltüntetni... :(
Gyanta miatt, pattanásos lesz, amiatt csúnya sebek, hegek lesznek...
Amúgy egyáltalán normàlis?
Borotvàlni nem akarom, mert szúr és meg is vághatom magam, ami làny létemre gázabb, mint a szőr.
2018. márc. 24. 20:32
11/14 A kérdező kommentje:
Máshol is, karomon 5 centi fekete, vagy hosszabb. Durvább, mint a lábamon
2018. márc. 25. 10:29
12/14 anonim válasza:
Lehet érdemes lenne egy hormonvizsgálatot is csináltatni, hogy mi okozza a túlzott szőrösödést.
Amúgy a gyanta a legbiztosabb, én is kb 13 éves korom óta járok a bajszom miatt. Lábam nekem is nagyon szőrösödne, sokáig borotvával szenvedte de csak rosszab lett. Fél éve járok gyantáztatni az egész lábam, és láthatóan kevesebb szőröm van, lassabban nő, így kb 3-4 hetetnte elég ha megyek. Ha a kozmetikus csinálja, és jól, akkor nme fogsz kipattogni tőle.
13/14 anonim válasza:
Lehet,lepontoznak, de én borotválom a bajszomat.(is) Sajnos nagyon csúnya lett gyantázás után(máshol sem bírja a bőröm) így borotválom. Tudom nem nőies dolog, de inkább mint szőrös legyen.
14/14 anonim válasza:
Valószínűleg az androgén hormon szinted magas. Érdemes elmenni endokrinológushoz (háziorvoshoz, és majd beutal az endokrinológiára, vagy magánhoz menj). De ajánlom neked a fodormenta teát, valamint a fűrészpálma kapszulát, mindkettő természetes antiandrogén hatású, lehet segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!