Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lány létemre 13 éves koromtól...

Lány létemre 13 éves koromtól fél centis fekete bajszom van. Mit leeht vele csinálni? Járt valaki még így?

Figyelt kérdés

Annyi bántást kaptam miatt, de nem tudom igazán eltüntetni... :(

Gyanta miatt, pattanásos lesz, amiatt csúnya sebek, hegek lesznek...

Amúgy egyáltalán normàlis?

Borotvàlni nem akarom, mert szúr és meg is vághatom magam, ami làny létemre gázabb, mint a szőr.

2018. márc. 24. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Máshol is, karomon 5 centi fekete, vagy hosszabb. Durvább, mint a lábamon
2018. márc. 25. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet érdemes lenne egy hormonvizsgálatot is csináltatni, hogy mi okozza a túlzott szőrösödést.

Amúgy a gyanta a legbiztosabb, én is kb 13 éves korom óta járok a bajszom miatt. Lábam nekem is nagyon szőrösödne, sokáig borotvával szenvedte de csak rosszab lett. Fél éve járok gyantáztatni az egész lábam, és láthatóan kevesebb szőröm van, lassabban nő, így kb 3-4 hetetnte elég ha megyek. Ha a kozmetikus csinálja, és jól, akkor nme fogsz kipattogni tőle.

2018. márc. 25. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet,lepontoznak, de én borotválom a bajszomat.(is) Sajnos nagyon csúnya lett gyantázás után(máshol sem bírja a bőröm) így borotválom. Tudom nem nőies dolog, de inkább mint szőrös legyen.
2018. márc. 25. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az androgén hormon szinted magas. Érdemes elmenni endokrinológushoz (háziorvoshoz, és majd beutal az endokrinológiára, vagy magánhoz menj). De ajánlom neked a fodormenta teát, valamint a fűrészpálma kapszulát, mindkettő természetes antiandrogén hatású, lehet segítene.
2018. márc. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!