Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek, ha mellétek ülne egy fiú a padon egy parkban? Hogy kezdeményezzek beszélgetést? 16F
Arra gondoltam, hogy a parkban megjön a bátorságom és hátha ott jobb lesz ismerkedni. Sosem próbáltam ez lesz az első, de nem tudom, hogy örülnének e neki. Ha egy ismeretlenül odaülnék és beszélgetnék velük. Feltéve ha ketten vannak.
Kicsit az is zavar, hogy mit kéne mondanom...Lehet nem kéne stresszelnem ezen, mert max elküldenek, vagy megmondják nem ülhetek le.
Ha illedelmesen megkérdem őket, hogy Foglalt a hely?
Vagy kérdezzem, hogy Sziasztok lányok Leülhetek?
Mit mondjak nekik miután leültem? Minek örülnétek? Ha fiú van mellettük akkor meg se próbáljak odamenni hozzájuk?
A vékony testalkatom hátrány lehet, hogy azt hiszik, gyáva vagyok? Vagy ilyenen ne gondolkodjak?
Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, válaszokat.
Ez olyan kettős dolog. Attól függ, mennyire gáz a helyzet...
De érdekelne, mi történt!? Sikerrel jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!