Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek beszélgetést vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már kb fél éve tetszik nekem, egy iskolába járunk és reggel mindig azzal a vonattal jön mint amelyikkel én.A suliba a folyosón szoktam őt látni, mivel elég közel van az osztálytermünk egymáshoz.Szerintetek hogy szólitsam le ha még soha nem beszéltünk?2017. szept. 19. 19:15
1/5 anonim válasza:
(((())))
,,,,,,
))(
((((**********)(((((((((((((,
2/5 anonim válasza:
Szia xy vagyok te is az xy iskolaba jarsz ?
3/5 A kérdező kommentje:
xDD
2017. szept. 19. 19:40
4/5 anonim válasza:
Egyszerű. Ahogy te is szeretnéd hogy leszolitsanak. Semmi kinos. Peldaul, kerj el egy osztalytarsadtol egy pulovert es kerdezdd meg hogy ez nem a tied? A folyoson talaltam. Valoszinuleg nemet fog mondani, viszont ha igent akkor hagyd őt xD
Innentol kezdj el beszelgetni, vedd elo a socalis kepesseged. Semmi para. Attol hogy lany, o is ember neki is csontvaza van, lelegzik, csak masik faj. Delutan irj ra hogy mizu ilyenek. Remelem segitettem. Ha kerdes van irj
5/5 anonim válasza:
Igazából telejsen mindegy, mit mondasz neki. Ha bejössz neki, akkor azért, ha nem, akkor meg azért mindegy. Szia, látom, te is mindig ezzel a vonattal jössz a suliba, a 10.C-be jársz, ugye? Akkor ő mond erre valami hülyeséget, mindegy is, hogy mit, és aztán megkérdezed, hogy őt is tanítja-e az egyik idióta tanár, és jót röhögtök a tanár baromságain. Csak elkezdeni nehéz, utána már megy magától a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!