Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést?
A lényeg az, hogy van egy lány osztálytársam, aki eléggé megtetszett. Egy olyan lányról beszélünk, akiért szerintem nálam sokkal jobbak tolonganak. Sajnos nem vagyok jó dumás, most beszéltem vele először (néhány hónapja vagyunk oszt. társak). Ez néhány mondat volt. Azt biztatónak találom, hogy ő is kérdezett. Hogyan tudnék beszélgetést kezdeményezni, hogy bármi esélyem is legyen?
18F
Meg van a telefonszáma, vagy email címe? Ha igen, akkor ha mondjuk beteg, akkor küld el neki a leckét, és kérdez rá, hogy hogy van, kell-e segítség a pótlásban... ezzel már elkezdhetsz egy beszélgetést.
Vagy lehet az is (bár kicsit elcsépeltnek tűnhet), hogy óra után odamész, és megkérdezed, hogy értette-e az anyagot. Ha azt mondja igen akkor megkérheted, hogy magyarázza el (közben kezdeményezhetsz beszélgetést más témáról is), ha pedig nem érti, akkor magyarázd el te neki... (a kínos szitu akkor van amikor neked kéne magyarázni, de te se érted...). Vagy esetleg csak menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy milyen faktra jár, miért, és milyen szakra fog járni, ha egyetemre megy, és melyik egyetemeket részesíti előnyben... Ha rákérdez, hogy miért érdekel, akkor mondhatod, hogy nem vagy még biztos a döntésedben, ezért kérdezted a véleményét...
Meg ehhez hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!