Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme?
Tetszik egy lány, de mindíg én keresem őt, és írok neki. Talán 10/1 alkalommal szokott ő írni nekem. De az a fura, ha én megkérdezem tőle, hogy mizu akkor nagyon rendes meg kedves, olyanokat mond, hogy örül, hogy megusmerhetett meg stb. Soproniak vagyunk, és most van a Volt fesztivál, aztán előtte irogatta, hogy majd ott tali, és tökre örül, hogy láthat majd meg stb. Ebből annyi lett, higy tegnap összefutottunk, én fogtam meg a vállát, mert először nem is látott, megölelt és leült a barátnője mellé. Gondoltam, hogy köszi a sok együtt töltött időt. Aztán amikot messzebb kerültem, akkor láttam hogy amúgy nagykn is jól érzi magát, ès jól elvolt, meg táncolt. Meg egy hete mondta, hogy majd mindenképp menjek el vele egyszer kutyât sétáltatni, meg beszélgetni. De ha ennyire akarja, hogy majd találkozzunk, akkor nehogy már ezt csinálja. Rám se néz kb, amikor látjul egymást, se azért majd akar velem kettesben lenni. Meg tegnap is talalkoztunk Volton amikor ment hazafele, és jött szembe, és csak integerett...
Van értelme még a lánnyall foglalkozi? 17 évesek vagyunk
Csak fel, nehogymar ne vedd eszre.
Nyílt meg előtte, menj oda hozza és beszelgess vele, te keresd a tekintetet. Biztos fel és nem mer megnyilni mert kétségek gyötrik h te egyáltalán érdekled őt.
Kicsit nyomulj rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!