Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Marcus vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Marcus vagy Martinus a helyesebb?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem Marcus

2018. jún. 26. 23:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Falfestesre nekem jo lesz
2018. jún. 27. 06:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Meg valamit mégiscsak tudhatnak, ha több millió rajongójuk van, veletek ellentétben, akik annyit se értek, hogy leköpjelek. (:"

Attól többek, hogy sok rajongójuk van?

Te csak ne akarj köpködni :) kisgyerekes a felfogásod. Oké, megértem hogy nyáriszünet itt van stb. De attól nem kell megkergülni!

2018. jún. 27. 06:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

*kiegeszites*

Attól mert nincs több millió rajongom, így rosszabb ember vagyok?

2018. jún. 27. 06:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, rossz emberek vagyunk, nem tudtad, hogy egy ember jósága párhuzamosan egyenlő a népszerűségének arányával? Viszont akkor te, "kedves" kérdező is egy jó nagy kupac ürülék lehetsz ilyen logikával. Amúgy honnan tudod, hogy nincs többszázezer rajongónk? Bárkik lehetünk, csak egy választ olvastál tőlünk, és szerintem ilyet egy normális ember nem mond számára idegen emberekre, csak mert nem tetszik azok véleménye. Csak mert nem olyan véleményt írtunk, amire te vártál.

Úristeeeen ezek olyan helyes fiúúúk OMG CSAJSZIII MINDJÁRT MEGZABIZOM ŐKEEEET most jó ember lettem?

,,amilyen a mosdó olyan a törülköző" ezt pont te mondod :D itt egy király mondás egy nagyon bölcs embertől (tőlem): ,,Csak a legprimitívebb emberek kicsinylik le a másikat a semmiért"

Végezetül csak annyit fűznék még hozzá a dologhoz, hogy ne is köpj le légyszi, mert félek, hogy a hülyeség ragályos, és elkapom tőled.

2018. jún. 27. 09:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindketten nagyon csunyak, egyik se helyesebb a masiknal
2018. jún. 27. 09:56
 16/23 anonim válasza:
100%

"Meg valamit mégiscsak tudhatnak, ha több millió rajongójuk van, veletek ellentétben, akik annyit se értek, hogy leköpjelek. (: "

Drágám, neked sincs több millió rajongód, ezek szerint te sem érsz annyit, hogy bárki leköpjön téged :) ne tartsd túl nagyra magad, mert valószínűleg az itt válaszolók nagy része már most többre vitte az életben, mint Te ;) több millió rajongó ide vagy oda...

Kérdésedre válaszolva pedig egyik sem néz ki jól, egyik sem az esetem. Ráadásul még ugyan úgy is néznek ki. Én is max falfestésre használnám őket.

2018. jún. 27. 12:26
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Aztmondani rájuk, hogy "csúnyák" az erős túlzás, bár én erre mondanám, hogy ízlések és pofonok😁 Amúgy mivel ikrek én nem tudom megkülönböztetni őket, de nem is nagyon ismerem őket. Tény, hogy amikor először megláttam őket egy képen akkor 13 évesnél nem néztem többnek őket. Hozzáteszem, hogy idén hallottam róluk először,erre kiderül,hogy idősebbek tőlem.

Kedves kérdező. Neked csak annyit szeretnék erre mondani, amit az előbb írtam, ízlések és pofonok. Tehát ha valakinek nem jönnek be (10-11 évesnél idősebb rajongókat személy szerint nem ismerek) akkor nem kell elküldeni az édes anyukájába ezért. Tudhatnád, hogy amikor kiírsz egy ilyen kérdést,hogy pl "Szerintetek mennyire helyes xy?", akkor erre kapni fogsz hideget-meleget is.

2018. jún. 27. 16:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Egyik sem, nem vagyok pedomaci.

/L

2018. jún. 28. 22:02
 19/23 anonim válasza:
Szerintem Marcus!
2018. aug. 13. 15:51
 20/23 anonim válasza:
szerintem Marcus. de a kommentelőknek igazuk van ha nem tudod elviselni azt hogy valakinek tetszenek akkor ne is gyere fel az oldalra. egyébként meg nemcsak 13 éveseknek tetszhetnek mert én például 15 éves vagyok és nagy rajongójuk ja és a 12 éves hugom szívből utálja őket valamint már eléggé unja hogy folyton róluk áradozok.
2018. aug. 15. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!