Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Marcus vagy Martinus a helyesebb?
Feltettél egy kérdést, ő meg válaszolt. Csak idézni tudok tőled: ,,Babám, ha nem tetszik húzz innen." Inkább ne tegyél fel kérdést, ha nem tudod elviselni, hogy van akinek más az ízlése.
Amúgy szerintem ugyan olyanok, és egyik sem az esetem. A másik meg az, hogy nem tudom hány évesek, de nem tűnnek többnek 14-nél.
Szerintem Martinus:D
Amúgy egy 16 éves norvég ikerpárról van szó, Marcus a jobb, Martinus a bal.
Örülnék, ha tudnátok olvasni. :) Nem azt kérdeztem, hogy jól néznek-e ki vagy hogy mire hasonlítanak. Provokatív, lenéző stílusban idelöki, hogy 2 ecset. Ha még így is lenne, de csak úgy halkan megsúgom, hogy egyáltalán nincs így, akkor sem beszélhetne így róluk. Meg valamit mégiscsak tudhatnak, ha több millió rajongójuk van, veletek ellentétben, akik annyit se értek, hogy leköpjelek. (:
Tudod, mint ahogy az a szép mondás is tartja, "amilyen a mosdó, olyan a törölköző". Ha idejössz provokálni, ne csodálkozz, ha megmondják neked a magukét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!