Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a helyesebb fiúk nagyrésze iszonyat nagy bunkó?
Mert észrevették ezt és azt hiszik hogy ők ettől most nagyon menők. Mellesleg ha 14-15 évesekről van szó akkor a 90%-uk tajparaszt.
14/L
Én már megkaptam ezt a kérdést, csak fordítva, mivel nő vagyok.
Sokan körberajongtak, én nem tartom magam szebbnek az átlagnál (sőt, szépnek sem), de a körülöttem lévők nem így gondolják. Párkapcsolatban élek, és nem érdekel más férfi azon az egyen kívül, aki nekem van. Így ha valaki megpróbál felszedni, akkor lekezelően válaszolok és elhajtom a francba.
Ilyenkor mindig megkapom a kérdést, hogy azok a jó nők, akik szebbek az átlagnál, miért ilyen k*csö**ök és miért vannak elszállva maguktól?
Erre mindig csak azt válaszoltam, hogy ,,az, hogy nem úgy válaszolok, ahogyan azt elvárja a "kedves" nyomulós f*s*fej, az nem azt jelenti, hogy tényleg szemét lennék."
Ez egy önvédelmi mechanizmus, mert ha mézes-mázosan utasítok valakit vissza, akkor félek, hogy bántana, mert persze, hogy akkor jönnek oda, ha egyedül vagyok.
Szóval, én azért vagyok szemét, mert nem adom magam oda senkinek és mindenkit visszautasítok.
Férfiak esetében teljesen más a helyzet. De, ha kiindulsz abból, hogy a férfiak milyen előítéletekkel rendelkeznek a nőkkel szemben (mindegyik ribi, nem tud főzni, csak dugásra jók, buták stb) akkor rájössz, hogy van olyan aki CSAK EZÉRT ilyen a nőkkel. Meg azért, mert még nem verték agyon becsülettel.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!