Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mi fogott meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mi fogott meg a barátotokban/barátnőtökben/kiszemeltetekben?

Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy külföldi színész tetszik, de a külseje fogott meg.Ezen belül tetszik a haja, hogy kultúráltan néz ki az arca is tetszik, az arc szőrzet pedig nagyon jól áll neki (ezt nagyob szeretem a pasikon)

Aztán a vékony testalkata nagyon tetszik, de látszik hogy izmos.Öltözködési stílusa elegáns ami nekem nagyon bejön.

Érdekes ahogy szokott nézni és több filmben is látom ezt a sajátosságát.A szájával szokott játszani és ezt is par filmben megfigyeltem.A hangja is tetszik.

Nagyjából így tudtam elemezni neked.

2018. jún. 25. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
A humora
2018. jún. 25. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt valami a kisugárzásában. Meg a hangja. Nem az éneklésről beszélek. Csak nekem fontos volt, hogy olyan pasit találjak, akit szeretek hallani és hallgatni.
2018. jún. 25. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden. De először az, hogy annyira egy a gondolkodásunk, tényleg mintha a lelki társam lenne. Olyan témákról tudunk elbeszélgetni, amiknél mások csak pislognak, hogy miről beszélünk. Mivel először barátok voltunk csak, így ezek voltak akkor a legfontosabbak, illetve a hangját én is imádom, meg azt, hogy mindent megtenne értem, ahogy rám néz, és mindent imádok benne.
2018. jún. 25. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
A popsija ó gyerekek az kegyetlen!!😂😁
2018. jún. 26. 04:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Először csak az, hogy közös a hobbink (ezen keresztül ismertük meg egymást). Aztán a humora és az egész stílusa, konkrétan minden.
2018. jún. 26. 08:31
 7/12 anonim válasza:
Az intelligenciája,humorérzéke,kedvessége
2018. jún. 26. 08:56
 8/12 anonim ***** válasza:

A gyönyörű szép arca,a haja és persze az intelligenciája :).

Viszont sajnos még csak kiszemelt :(.

2018. jún. 26. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Először külsőre tetszett meg aztán ahogy egyre többet beszélgettünk rájöttem, hogy a személyisége is csodálatos így egyszerűen egyik napról a másikra teljesen beleszerettem :)
2018. jún. 26. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak olyan dolgaink amiket mások nem szeretnek de mi szeretjük a másikban és semmit nem szegyenlunk egymás előtt. De nem hiszem hogy ebből kapcsolat lesz 😂😂😂
2018. jún. 27. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!