Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a tanáromnak! (? )
Figyelt kérdés
A tanár olyan 40 körül lehet viszont elèggè fiatalos. Az òràin àllandóan piszkál sokszor ok nèlkül. Mindig becèzget ùgy mosolyog rám mintha most talàlta volna még a ràk ellenszerèt. Ràadàsul párszor mar tett kètèrtelmű,perverz megjegyzèseket is òràn. A barátnőm is èszrevette mar hogy folyamatosan piszkál. Nem règ rajta kaptam azon hogy bámult a folyosón. De tènyleg oda nèztem először ès engem fixìrozott aztán mèg ezután kètszer is ràpillantottam ès mèg mindig engem bàmult.
Nagyon zavar ez engem elvègre 1 Tanàr nem azért jár be tanìtani hogy a diàkokat nèzegesse 2 az apàm is lehetne
Mit tehetnèk?
17/l
2018. jún. 20. 23:32
1/7 egyre válasza:
Szólhatsz az igazgatónak vagy egy másik tanárnak biztos megértik.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk szólsz neki, hogy beszélni akarsz vele, majd pedig elmondod így ezt neki is. Ez a tiszta és egyenes módja a problémák rendezésének.
5/7 anonim válasza:
Igazából most van év vége, de mond meg neki ha nem lép ki/még egy kétértelmű dolgot tesz feljelented a rendőrségen(fontos hogy rendőrökhöz menj, ne az igazgatóhoz, mert akkor nem tud majd többet tanítani asszem) vagy mond meg neki hogy meg lesz veretve
6/7 anonim válasza:
Meredek lenne azért a Rendőrségre menni, mert megnézte a folyosón. :) Könnyen a visszájára sülhetne el az egész. Kettesben csinált veled valamit? Zaklat téged a neten? Hivogat telefonon? Ha igen, akkor szólj az ofődnek vagy az igazgatódnak. Ha nem, akkor lehet csak kipécézett magának, vagy csak az egyik kedvenc diákja vagy, akit szeret kicsit piszkálni.
7/7 anonim válasza:
Bocsi, ezt úgy értettem hogy akkor mennyen a rendőrségre ha csinál is valamit a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!