Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a tanáromnak?
Órákon sokat néz rám mindig, meg rám mosolyog ha kérdezek tőle vmit. Ma osztálykiránduláson vitte egy darabig a táskám, majd még 2x is megkérdezte, hogy vigye-e. S amikor kést dobáltunk is csak nekem mutatta meg, hogy hogy kell.
17/L
Fú, ha ennyitől bezsongsz, az én tanáromnál már szerintem a menyasszonyi ruhádat keresgélnéd 😂
Órákon sokat néz rám, mindig mosolyog, imád kacsintgatni, mindig segít, bármit kérdezhetek tőle. Osztálykiránduláson majdnem mindennap beszéltünk és segített is volna felvinni a 20 kilós bőröndömet, ha kértem volna. Órán volt szó a "love" témakörről, amit pont velem beszélt meg, engem választott partnerének. Ja és rendszeresen drágáimnak szólítja a majdnem full lányokból álló csoportunkat.
És nem, nincs beleesve egyikünkbe sem, házas és nagyon boldog. Egyszerűen csak nem gondolja úgy, hogy akkor most azért, mert ő tanár, akkor kizárólag a katedrán van a helye fapofával és csakis a tananyagról lehet beszélgetnie a diákokkal, tilos bármiféle közvetlenség (amúgy soha nem lépett túl semmilyen határt, még csak hozzá sem ért egyikünkhöz sem).
Ne láss bele többet, mint ami van. A tanárod egyszerűen csak udvarias és mivel a tanítás a dolga, ezért természetes, hogy megmutatja, mit hogyan kell. Lehet, hogy emellé kedvel is téged, de csak mint rendes diákot. Ennek örülhetsz, de ne gondolj semmi másra
Szerintem ez csaK udvariasság. Ilyen jelekben ne bízz. (velem is előfordult pl ilyen, de nem jelentett semmit, csak udvarias volt.) Testbeszéd a lényeg. Úgy értem: nézd a lábfejét. Ha feléd mutat akkor bejössz neki, hisz az azt jelenti, rád gondol, ergo a lábfej megmutatja hova akar menni az ember. :)
Sorolok még pár dolgot mikre figyelj ha tudni akarod mi a helyzet:
-tükör reakció
-kitáguló pupilla
-teljes testtel feléd fordulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!