Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mit jelenthet? Ebből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelenthet? Ebből lesz még valami? SEGÍTSÉÉG! 18/L

Figyelt kérdés

Körülbelül 4hónapja elkezdtem beszélgetni egy fiúval, akit ismertem már régebbről, de még nem beszéltünk csak egyszer kétszer. Ahogy egyre többet beszéltünk, elkezdtünk érdeklődni egymás iránt, minden irányban. Amikor először találkoztunk, ott dőlt el mindkettőnk számára az, hogy lehetséges hogy ebből több lesz. Meggyőztük egymást. Hajnalig tartó telefonbeszélgetések, stb. Aztán találkoztunk többször, mondanom sem kell hogy még jobban meggyőztük egymást. Az egyik nap elkezdtünk beszélgetni, rólunk, erről az egészről. Elmondta nekem hogy többször elgondolkodott rólunk, és el tudná velem képzelni.( Na most azt tudni kell róla, hogy őt nagyon csúnyán megcsalták 2 évvel ezelőtt. )

Ez után rákérdeztem arra, hogy szerelmes e. Mondtam neki hogy mondja el mit érez. Kitálalt mindenről. Azt mondta hogy hazudna nekem ha azt mondaná hogy szerelmes, viszont magának hazudna ha azt mondaná hogy nem. Azt is mondta, hogy ameddig nem érzi 100%-ban addig nem akar kapcsolatot úgymond. Én ezt teljes mértékben megértettem, és felfogtam, én sem szerettem volna elsietni semmit sem úgyhogy ez a téma itt abbamaradt. Pár napja, ismét feljött ez a téma, és ekkor már azt mondta, hogy *imádja a velem töltött időt, nagyon szeret velem lenni, és keresve sem tudna jobbat találni nálam, szüksége van rám, stb..* Azt is leírta, ha ezt így folytatnánk akkor ő azt érezné hogy engem teljesen hülyének néz, és kihasznál.

Ez volt 2napja. Nagyon padlóra tett ami azt illeti, mert megtaláltam benne a másik felem, és elkezdtem hozzá kötődni, vonzódni. Elvileg a hétvégén találkozunk, de ez sem biztos még.

Valaki esetleg járt már így? Szerintetek ebből mi lesz?

2018. jún. 13. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
18 fölött van felnőtt párkapcsolatok kategória.
2018. jún. 13. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondtad, hogy nagyon csúnyán megcsalták, ezért biztos nehéz neki új kapcsolatot kezdeni. De amiket leírtál az alapján tetszel neki, és ha elég időt hagysz neki akkor biztos hogy lehet ebből több is.
2018. jún. 13. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Az őszintét megvallva, egy kicsit távolságtartóbb lett tegnap óta. Írtam neki találkozzunk valamikor. Azt mondta, hogy hétvégéje szabad de nem 100%.

Félek tőle, mert nekem komolyak a szándékaim, és igazából várnék rá mert számomra megéri. Csak azt veszem rajta észre, hogy nem akarja..

2018. jún. 13. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Írd le neki azt, amit itt is, hogy megtaláltad benne a másik feled, de szívesen vársz rá, ha még nem áll készen. Beszéljetek sokat meg találkozzatok, hogy tudjon alakulni a kapcsolat. A lényeg, hogy ne erőltesd, ha úgy érzed hogy ő még nem akarja. Nyíljatok meg egymás előtt, lehet hogy ha beszél neked a múltjáról akkor könnyebb lesz a kötődés hozzád.

Lehet, hogy csak azért távolságtartó, mert nem biztos a dolgában, és nem akar ezzel hülyére venni, kihasználni téged. Emiatt ne add fel csak mondd neki hogy nem érzed úgy hogy kihasznál téged, meg hogy szívesen leszel vele ha készen áll rá, és nem akarsz mással lenni stb.

2018. jún. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!