Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejön ha egy fiú/lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön ha egy fiú/lány játszik valamilyen hangszeren?

Figyelt kérdés

2018. jún. 11. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó,azért lehet vitaforrás is.

Pl exem 6 évig tettette hogy mekkora gitáros,én meg mindig elvoltam szerényen mert akkor csak 4 éve tanultam magamtól,ő meg drága tanártól. Aztán mikor valami zenei tanácsot akartam kérni,pl modális hangsorok,mindig azt mondta hogy hagyjam ezzel,nézzem meg neten,ő érzésből játszik. Aztán mikor nyilvánvaló lett hogy sz@rt se tud,( hosszas unszolások után is ha leült jemelni velem,nem ismerte a hangnem fogalmát,még a pentatonról se hallott soha) és irigy lett mert több helyen zenéltem már,ő meg sehol (vagyis egyszer kisérnie kellett volna akkordokkal az osztályát,de inkább megmondták neki hogy felejtős) és egyszer csak lelépett egy gitárommal (elég drága volt,bár én mondtam hogy használhatja nyugodtan,ne a kis 20 ezres Valencián szenvedjen) amit azóta se láttam. De utólag belegondolva megérte..

2018. jún. 12. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ismerős amúgy a sztori. Nagyon sok kamu gitáros van. Igaz, hogy én is tanártól tanultam az alapokat, de előtte letettem egy zeneművészeti alapvizsgát és 10. éve kürtölök a gitár mellett. (Utolsó válaszoló vagyok🙂)
2018. jún. 28. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!