Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ha egy lánynak van jogsia?
Ha van egy lany aki nem jon be de megtudom hogy van jogsija akkor nem fogok elkezdeni teperni nala
Ugyhogy ilyen szinten egyaltalan nem
Viszont szerintem alapvetoen egy pozitiv dolog;)
18/F
Fontos a mai világban, hiszen ma nem épülhet minden közlekedés tömegközlekedésre.
Nem tökre felesleges dolog
Én örülnék, ha a barátnőmnek lenne jogsija
Tegyük föl, van egy lány, aki ronda, ápolatlan, és emellett rosszindulatú. Viszont van jogosítványa!
És ott vagy Te, aki képtelen megszerezni a jogosítványt, sőt be is beszéled magadnak, hogy az egy tök fölösleges dolog.
(továbbá környezettudatos vagy, mert bringázol, és különben is nagggggyon jó dolog a tömegközlekedés, bla-bla-bla...)
Viszont a jogosítványa miatt -titokban- felnézel rá, és bejön neked a csaj.
Szánalmas...... :(
Szerintem nem értitek a kérdést, de valószínű hogy én fogalmaztam rosszul.
Nem a jogsi a felesleges (2 éve meg van nekem) hanem úgy magára a dologra gondolok, hogy felesleges. Mármint, hogy felesleges "tulajdonságom" hogy van jogsim és ez nem imponál senkinél, csak érdekel hátha dob valamit rajtam ez a dolog.
Állítólag 2 éve van jogosítványod -ami szerinted tök fölösleges- de most azt kérded, jelent-e valamit a megítélésednél?
Nem tudom, hova akarsz kilyukadni, de hagy abba, mert minden válasszal egyre ostobább helyzetbe hozod magadat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!