Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ha egy lánynak van jogsia?
Figyelt kérdés
Szerintem tökre felesleges dolog amúgy, csak érdekel a véleményetek.2018. máj. 21. 21:24
11/14 anonim válasza:
Semmit nem dob, ez olyan mintha az lenne a kérdés hogy mennyire imponál ha egy ... Jezusom bzmg egyszerűen nem jut eszembe hasonloan irrelevans dolog, annyira nem számít ...
12/14 anonim válasza:
ha van autója is, az plusz pont. ha nincs, az nem, mert akkor az enyémet akarná vezetni, azt meg felejtse el, ki is dobnám...
ilyesmire gondolsz vagy mire? XD
13/14 Dömök Martin válasza:
A jogsi nem jön be csak az ha tud normálisan vezetni.Sajnos mostanában a kettő nem mindig jár együtt(nemcsak a nőknél)
14/14 anonim válasza:
nálam nem imponál. pont semennyire nem érdekel hogy van-e neki, vagy nincs. én úgy is mindenhova kocsival megyek, és természetesen a saját kocsim, én vezetem. szóval ha mondjuk jön velem a lány, úgyis utas lesz, a jeget kaparhatja a jogsijával télen, ha segíteni akar :D bár garázsban tartom, szóval erre sincs szükség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!