Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön ha egy fiú/lány játszik valamilyen hangszeren?
Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 22:48
1/12 anonim válasza:
Nem nagyon... Csak az számít hogy legyen egyedi, ne a szülei határozzák meg az életét és már jó is :)
3/12 anonim válasza:
Évek óta egy szintén zenész barátnőről álmodozok :/
(18/f)
5/12 anonim válasza:
en zongorazok. a baratom szereti, meg nekem is tetszenek a zenelo fiuk. de abszolut nem szempont. meg nem hatrany az se ha nem jatszik.nekem nem mervado
7/12 anonim válasza:
Mivel én is zenélek, nagyon imponáló tud lenni.
8/12 anonim válasza:
Nalam nincs nagyobb elonye senkinek, ha jatszik valamilyen hangszeren, de az teny, hogy a gitar szexi
9/12 anonim válasza:
Ahhhh az olyan srácok a gyengéim. A hangszerek annyira nagyon menők. Ráadásul mivel én énekelek (versenyszerűen) és zongorázni is tanultam, tökéletes párosítás lenne hogy én énekelek és a fiú kísér hangszeren.
Nálam főleg az akusztikus gitár és a zongora számít nagyon előnynek. Annyira szexi ha valaki tudja mit csinál egy hangszerrel, nem csak nyúzza szegényt.
10/12 anonim válasza:
Általában az a helyzet, hogy a hangszereseknek bejön az, ha a másik fél is hangszeren játszik. Így eggyel több a közös érdeklődési kör, téma, amiről lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!