Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem? Vonzalom? Mi lehet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? Vonzalom? Mi lehet? Probléma mi a Megoldás? KOMPLIKÁLT (? )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a helyzet komplikált.😂 Viccet félretéve...

Van egy lány,aki szerelmes belém 2 éve. Ez a lány nem az esetem.

Viszont neki van egy barátnője aki egy tünemény😍😍😍 a viselkedése, általában hideg és nőies.Nem tudom honnan ez az elegancia, ez a báj, a kellem és a küllem. És csak nekem tűnik fel, pedig nagyon szemre való, ha fogalmazhatok így. 😶

Annyira bájos,okos,szép és ajjh😍😍😍😍

Nem ez a mai tini*urva, és nem is a mai depresszios tinilány.

Életrevaló, vidám, gyönyörű teremtés...😶😶

Ugy kezdődött, hogy egy beszélgetésünk alkalmával, amúgy is tetszett, de valahogy megbabonázott, akarva vagy akaratlanul, de nem birom kiverni a fejemből..😶 Sikerült neki, ami soha egyetlen lánynak sem. Pusztán a pillantásával megragadott😍 tudjátok milyen a huncut pillantás?

Már nem az amikor le akarnak veled feküdni.

Hanem amikor, mintha az élet összes öröme lenne az arcán.. 😍

Amikor huncutan mosolyog és néz. de közbe a szemébe ég valami tűz, mindezt olyan nőiességgel.... ahhhhwwwwww😍😍😣😣😣😣😖

Ez a pillantása.. megváltoztatott valamit bennem. Elérte, hogy bizonytalan legyek. Most nem tudom, hogy a testét vagy a "lelkét" akarom inkább.. 😍 Amikor rá gondolok, ojan mintha izgulnék, amikor pedig róla beszélek, az egész lényem ellene lenne hogy negativat mondjak róla.

Izgatott vagyok. Mintha nyomná a mellkasom valami. Mintha égnék belül. Ami sokszor fáj, de közben jó.

Amikor a közelében vagyok, elfelejtek mindent. Beszélni, de még levegőt venni is. Csak hogy takarjam az izgatottságot, szabályozom a levegővételem, de ettöl egyenletlen lesz.

Ő az akit nem meg*urnák, hanem akivel szeretkeznék, és vele nyerne értelmet ez a szó.

Kifejtettem neki ezt. És ő is mondott pár dolgot...

Sikerült neki olyat mondanom, ami benne is megváltoztatott valamit.

De hát nem lehet felhőtlen semmi😂😣..

Aki szerelmes belém, és akibe szerelmes vagyok, a legjobb baratnők. 😂😂😂😂😭😭😭😭

Én akármennyire is égek belül, nincs szivem kettéválasztani egy barátságot, és tudom, hogy ha ők kettémennének, nem lenne boldog az akit szeretek. Szóval.... Nemtudom..😣

Soha a büdös életben nem okoznák neki fájdalmat, inkább nem látnám sokáig vagy tán örökre, de nem birnám ki ha miattam szenvedne egy percet is!

😐

Most nyári tábor lesz.

Mind a 3 an ott leszunk.

Nem tudhat rola az aki belém szerelmes... Nem tudhat rola! Nem is sejtheti..

Meg akarom csókolni. Érezni akarom őt. Ő az akivel nem feküdnék le azonnal.

Érted? Egy kib*s**ott tini vagyok! És nem feküdnék le vele azonnal! Mi ez???? Lázas vagyok? Mi a f*rancba... 😣 felfoghatatlan...

Mi a bajom? Hogy lehet ez?

😔😔

2018. jún. 11. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe semmi komplikált nincs. Egyszerűen másba vagy szerelmes, mint aki tebeléd. Ilyen egyszerű.

Ha nem vagy szerelmes abba a csajba aki beléd igen, építsd le. A másikat meg próbáld becserkészni. Ennyi.

2018. jún. 11. 21:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Leépíteni? Ha ez azt jelenti amire gondolok akkor ez nem valami erkolcsös
2018. jún. 11. 21:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Amúgy soha nem akartam párkapcsolatot. De ez a nő😁😶
2018. jún. 11. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hány éves a 2 lány?
2018. jún. 11. 21:52
 5/16 A kérdező kommentje:
Miért fontos ez?
2018. jún. 11. 23:18
 6/16 A kérdező kommentje:

Itt egyedül akibe szerelmes vagyok, vagy nem tudom.. annak a barátnője tul gyerekes hogy felfogja az egeszet.. illetve hogy elfogadja.

Egyetlen probléma az egyenletben.. Ő..

2018. jún. 11. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem mindenképpen próbáld meg finoman jelezni azzal aki beléd szerelmes, hogy nem fog működni. Azzal, hogy ezt nem adod tudtára, továbbra is alaptalanul fog reménykedni. Minél tovább húzod, annál rosszabb. Ha már két éve szerelmes beléd, miért nem tűnt fel neki h te nem viszonzod? Vagy feltűnt? Jó lenne ha elbeszélgetnétek erről, csak hogy tisztázzátok.

Véleményem szerint ezután próbálj közeledni a szerelmedhez, mivel így a barátnője- jobb esetben- elkezdett lezárni téged és nyilván rosszul fog esni hogy ez történik, de nem a barátnőjén keresztül tudja meg, hogy nem érdekled.

Tudom, nehéz lehet Neked, de meg kell beszélned azzal, aki beléd szerelmes, hogy a barátnője felé nyithass.

2018. jún. 12. 08:11
 8/16 anonim ***** válasza:

1es vagyok

Kérdező! Szerelmet hazudni erkölcsösebb mint őszintének lenni?

2018. jún. 12. 13:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Viszont a lany aki belem szerelmes annak tudtára adtam már az rlso honapban mikor megtudtam azota 3x elmondtam neki.
2018. jún. 12. 21:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Egyes, igazad van. De akkor is valamiért... nem is tudom... Nem akarom elválasztani őket.
2018. jún. 12. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!