Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanár?
Tudom hogy már számtalan ilyen kérdés van, és ez már a sokadik ebben a kategóriában.
Nos, a helyzet az hogy ez a tanár engem nem tanít, sőt még egyszer sem beszéltem vele. Van olyan tanár aki nem tanít, de közösségi hálón ünnepek alkalmából írogatunk egymásnak persze barátilag. Szívesen fogadok tanácsokat, és legyen az akár negatív, pozitív(ugyanis tudom hogy ez nem helyes) tipp is.
Most konkrétan mi a kérdés?
Hogyan tudnál összejönni a tanárral?
Sehogy. Fiatal vagy még, neki se lenne jó hírneve ha kiderülne a dolog.. inkább felejtsd el... esetleg ha már idősebb leszel bepróbálkozhatsz nála, de addig semmiképp se, amíg abba az iskolába jársz!
Ha úgy érzed, hogy tetszik neked próbald meg ezt az érzést átalakítani simán csak szeretetté.Ezt úgy tudod megtenni, hogy sok fiúval beszélgetsz, ismerkedsz és majd fog jönni egy olyan fiú aki majd megtetszik.
Kicsit idő igényes ez a folyamat.
AKkor inkább ne ismerd meg és ne próbálj semmit szeretetté alakítani.
Hagyd figyelmen kívül. Semmiképp ne kerülj hozzá közelebb és maradj tőle távol. MAjd fog jönni egy fiú,előbb-utóbb, aki elfeledteti, de ezt ne erőltesd.
Akkor viszont tényleg ne foglalkozz vele.
Ismerkedj fiúkkal és elfog múlni.
Próbálj meg nem rá gondolni, és ezen kattogni! Tapasztalatból mondom, hogy csak rosszabb lesz. :(
Ha nagyon nem megy, akkor baráti viszonyt alakíts ki vele.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!