Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez màr r*b*nckodàs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez màr r*b*nckodàsnak szàmìt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy eddig nem igazàn volt önbizalmam azonban mióta elkezdtem sportolni egyre kezd megjönni. Sosem volt még baràtom nem is csókolóztam még igazàbol csak vàrok a megfelelő emberre. Azt vettem észre hogy nagyon szeretem amikor megbàmuljàk a fiúk a testem. Valahogy nagyon jól esik hogy vonzónak látnak. Jó érzés amikor a szemem sarkàból làtom hogy bàmuljàk pl a fenekem stb. És néha direkt olyan pózokat veszek fel pl leguggolok előttük valamiért vagy áthajolok az asztalon de ezeket mind olyan természetesen. Úgy fel tud dobni amikor elmegyek mellettük és hallom hogy felszisszennek. Ha már ennyit izzadtam a testemért miért rejtsem el?próbálok úgy öltözködni hogy ne legyek közönséges de azért hangsúlyozzam az idomaimat. Szerintetek ez gàz dolog? Ez màr r*b*nckodàsnak számít? Fiúk ti mit gondoltok az ilyen lànyokról?

17/l

2018. máj. 22. 17:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
A nagyon kirívó öltözködésért én sose voltam oda, persze oda nézek, fiúból vagyok. Barátnő esetében máshogy állnék ehhez. Nem baj ha megnézik a barátnőm, de azért a pi***gatyát és 3 méter nagyságú kivágott pólót én annyira nem díjazom. :D Amúgy nem, részemről ezt nem nevezném még annak. Ha valami nehezet cipelek át egy forgalmasabb helyen és kicsit befeszül a karom, akkor én is örülök, hogyha megnézik a lányok. Ha már 2 és fél éve folyamatosan dolgoztam érte, akkor már nah. :D Te a te esetedben ugyan ez van, szerintem tökre érthető. Persze van és lesz is olyan ember, aki megfog szólni téged.
2018. máj. 22. 17:44
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Ezt minden csaj megtenné ha tehetné , típus nevelés ide vagy oda . Nekünk kanoknak is tuti ha felkeltjük a nők érdeklődését . Ez van versengés a létünk .
2018. máj. 22. 17:49
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Egy kicsit.
2018. máj. 22. 17:54
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mindennek meg van a helye. Suliban nem stílusos húzni srácok agyát, buliban viszont simán.
2018. máj. 22. 17:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is sportolok, adok a külsőmre, de nem használok ki minden lehetőséget, hogy ledobjam a pólóm és mutogassam a kockáim, mivel erre nincs szükség.

Értem én, hogy a hirtelen jött önbizalom miatt jól esik, ha megbámulnak, mivel eddig nem érezted azt, hogy megérdemelnéd, de nem is kell a felszínnel hódítani, mert legtöbbször nem is lehet vele.

2018. máj. 22. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Igen,elég közönséges vagy
2018. máj. 22. 18:25
 7/21 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem nyomsz bélgázt a pózoláshoz akkor még vonzo is lehet.
2018. máj. 22. 18:44
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Ha 17 éves fiú lennék azt mondanám oké jó ez a csaj stb mint ahogy leírtad.

22 évesen már ha látnék nap mint nap ilyen viselkedést akkor ri banckodónak tartanálak.

2018. máj. 22. 19:32
 9/21 anonim ***** válasza:
72%

megnéznélek

de mint barátnő nem kellenèl, mivel mutogatod magad, (olyan cuccokst veszel fel ami kiadja az idomaid) szóval ribisen is öltözöl...

ha tetszenél, szimpi lenné akkor is azt mondanám hogy nem kellenél

2018. máj. 22. 20:26
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy olyan cuccokat vesz fel, ami kiadja az idomait, az nem feltétlen r*ba*cos öltözködés. Persze nem tudom, hogy a kérdező mit ért ez alatt, de egy szűk farmer, egy szintén szűkebb, még ízléses kivágású pólóval, vagy egy combközépig érő szoknya ugyanúgy meg tudja mutatni, hogy valakinek jó alakja van, és szerintem egyik sem kelt olcsó benyomást.
2018. máj. 22. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!