Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan számít valaki könnyen kaphatónak?
Mindjárt 15 éves lány vagyok és pletykából hallottam hogy 1-2 ember könnyen kaphatónak tart. Ezen nagyon meglepődtem...És az a baj hogy kicsit elgondolkodtam és lehet van benne valami...de ez olyan furcsa érzés mert amikor történik valami akkor azt teljesen természetesnek veszem de később visszagondolva egy külső szemlélőnek valszeg nem tűnik úgy...Most ez valszeg így zagyvaságnak hangzik de itt pl. gondolok arra hogy hagytam hogy belefeküdjön egy fiú haverom az ölembe a fejével...ez mikor történt nem tűnt furcsának mert ültünk egy padon többen és a fiú mellettem ült és hülyéskedtünk és belefeküdt az ölembe aztán ott maradt egy darabig...De ez csak egy példa volt,van még sok ilyen apróság ami így visszagondolva furcsa lehetett egy külső szemlélőnek.
Nektek mi az a határ ahonnan valaki annak számít?
Mert én még ezek után se tudnám azt mondani hogy könnyűvérű vagy könnyen kapható lennék...Igen csinálok hülyeségeket de azért nem hagyok mindent
Kíváncsi vagyok a véleményetekre :D
Ha valakitől nem akarok többet, azt nem engedem az intim szférámon belül, főleg nem az ölembe. A srác feje a phinánál vagy a csaj feje a faroknál bőven belül van az intim szférán és ha ott bármilyen haver lehet, akkor az zöld utat jelent a többség szemében.
Ez kb a tini gondolkodásmód.
Konnyen kaphato/ konnyuveru az aki sok mindenkivel szexel szinte egybol. Parkapcsolattol fuggetlen.
Hulyeseg amit mondtak rad.
Meg se halld!
Az ölbe hajtott fej igazán jó havernál simán beleférhet, ez nem kifejezetten szexuális és köze nincs a könnyűvérűséghez.
Kb. azt nevezem könnyen kaphatónak, amit a többiek már írtak, de ismétlődően, nem egyetlen eset után... Mindenesetre szex kell hozzá, nem ölbevétel.
Még csókolózni se csókolóztam szóval igen :D Az első randin szex kicsit távol áll tőlem :D
Az tény hogy ennél a fiúnál aki az ölembe feküdt az is közrejátszott hogy bejön nekem és talán kicsit én is neki :D Meg volt olyan is hogy elkezdte a lábamat simogatni aztán áttért a combomra de ott se hagytam hogy annyira felmenjen a keze(ez nagyon betegen hangzik :D)
Vagy ezzel a fiúval volt még olyan is hogy olyat játszottunk hogy egymást puszilgattuk(kb 5 puszi :D )...mármint nyílván arcon és mikor szájra kért szépen mondtam is neki hogy nem. Vagy van egy másik fiú akivel csak haverok vagyunk és ő is belefeküdt az ölembe...de akkor volt párna és arra feküdt szóval nem is ért hozzám...
Szóval így ezeket átgondolva mindig kicsit szégyellem magam de igazából nem hinném hogy olyan sok mindent hagynék amitől már könnyen kaphatónak tűnnék.
Amikor ilyesmit csinálsz, ne legyen tanúja! Kész.. Társaságban nem illik így "lazulni", hogy ide fekszik, oda fekszik, simogat, mert így indul a pletyka.
Ha pedig négyszemközt történt és mégis kitudódott, máris tudod, melyik fiút kerüld.
Egyébként erre más szót szoktak mondani. Azt, hogy szűzk.va. Azt jelenti, hogy sokat enged, jól felhúzza a fiút, (mert némi "ártatlan" tipi tapitól és áll a dákó), majd nem enged semmit.
Jól nézd meg, kivel kavarsz, és ne kavarj egynél többel
Az a problem,hogy a viselkedésed alapján neked ez a fiú (vagy más) kb 1 év múlva már a bugyidban fog turkálni és te nem fogsz ellenállni. Nem vagy könnyen kapható, de látszik, hogy nem kéretnéd magad sokáig. És ez nem hangzik túl jól. De még nem késő változtatni.
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!