Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolás lányok, akiknek volt, vagy nem tartjátok kizártnak a kalandot tanárotokkal: alapból az idősebb férfiakat kedvelitek, vagy a tanárság miatt volt vonzó? Melyikőtök kezdeményezett?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 17:20
11/30 A kérdező kommentje:
Egyetértek, #10eske. Viszont a kérdés olyanokhoz szólt, akiknek van esetleg ilyen a múltjukban, hogy hogy kezdődött, alakzlt ki a dolog, mi lehetett a kiváltó ok, stb.
2018. jún. 27. 07:20
12/30 anonim válasza:
A tanár-diák viszonyt nem az életkor miatt, hanem a függőségi viszony miatt büntetik.
13/30 anonim válasza:
Kérdés, hogy egy felnőtt férfi a szexen kívül még mit akarhat egy rajongó tinitől. Lényegében semmit. Úgyhogy ez az egész halálra van ítélve, mielőtt még bármi komoly lenne belőle. Ha egy harmincas felnőtt komolyan párkapcsolatban akar élni egy tinivel, akkor nagy baj van nála. Mindig is lesznek ilyen romi szerelmi történetek, de azokat általában filmekben látjuk. ..A valóság sokkal keményebb.
14/30 anonim válasza:
Szerintem ne kezdeményezz és maradj távol tőle, mert csak kihasználná az alkalmat majd eldobna mint egy darab rongyot vagy elutasítana plusz a TANÁROD aki osztályoz és ha úgy tartja kedve megszivat, rossz jegyet ad megbuktat stb...szval sehogy sem jönnél ki jól ebből a helyzetből. Szerintem ha jót akarsz magadnak ezeket a dolgokat verd ki a fejedből.
15/30 anonim válasza:
Akkor leírom megint, hogy nem büntetik.
16/30 anonim válasza:
Igen, a hatalmi helyzet kihasználása az, amit jogilag büntetnek a tanár-diák viszonyban. A többi az erkölcsi kérdés és nem a jog asztalára tartozik (feltéve, ha 14 év feletti a lány). A tanárt pedig az iskola nem rúghatja ki, csak nagyon komoly indokkal, pl. ha jogi eljárás folyik ellene, amit pl. a szülők kezdeményezhetnek is. A legnormálisabb válaszokat azok adták, akik legjobban le vannak pontozva...
17/30 anonim válasza:
A legtöbb esetben a tanárt nem az a veszély fenyegeti, ha "elkap" egy gimis lányt, hogy jogi útra terelődik a dolog, hanem az, hogy ha kitudódik a dolog, akkor az tönkreteszi a jó hírét, így derékba töri a tanári karrierjét is, hiszen ha köztudott lesz, hogy ilyen botrányba keveredett, akkor már sehol nem fogják tanárként alkalmazni, és erkölcsileg is egy nulla lesz a társadalomban. Sok tanár ezért nem megy bele ilyen hülyeségekbe.
18/30 anonim válasza:
Én volt, hogy szerelmes voltam egy tanáromba, frissen végzett egyetemen, úgy jött a suliba. De már volt menyasszonya, úgyhogy maradt az álmodozás. Kalandba semmiképp nem mentem volna bele. Nem a tanársága tetszett, hanem a személyisége, amire valószínűleg hatással volt az is, hogy már felnőtt, és komolyabb a korosztályomnál, tehát közvetetten a kora is.
De ismertem olyat, aki összejött egy tanárával. Azóta házasok, és van egy gyerekük is.
Az meg a csaj személyiségétől függ, hogy szimpla kalandba belemenne-e, vagy elítéli ezt.
19/30 anonim válasza:
Nekem pl alapjáraton bejönnek az idősebb férfiak, volt egy tanárom akivel nagyon szimpatizáltam, sármosnak találtam. Küldtem felé a jeleket, peóbáltam kevésbé hivatalossá tenni a viszonyunkat, mígnem egy éjszaka messengeren írkáltunk és mondta hogy tudja hogy tetszik nekem és én ő sem közönbös irántam. Kb fél évig voltunk együtt. Kialakult élete volt amibe sajnos nem fértem bele. Azóta elment az iskolából. Nem váltunk el rosszul. :D
20/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi van benne pár helyesírási hiba. Telefonról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!