Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hajat szerettek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hajat szerettek egy fiún? Milyen stílus jön be?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen haj jön be a lányoknak most.

2018. jún. 5. 19:03
 1/10 Saku14 ***** válasza:
100%

Legyen kicsit hosszabb haja.

17/L

2018. jún. 5. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mashogyan all jol. :)
2018. jún. 5. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyan mint Frank Sidorisnak. Imádják a csajok.
2018. jún. 5. 20:22
 4/10 Ridamov ***** válasza:
100%
nekem a hitlerjugend hajtílus tökre bejön
2018. jún. 5. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vallig erő vagy annál hosszabb. Bár ez lehet azért, mert rocker vagyok :D Mindenesetre ez jon be a legjobban
2018. jún. 5. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem mindig is a legegyszerűbb hajviselet jött be, ha szimplán egyenletesen rövid vagy középen valamivel hosszabb, de oldalt is legyen haj mindenképp! Emellett utálom, ha oldalt nagyon rövidre nyírják, a hajuk pedig a fejük tetején negyven centi hosszú, és fénylik a sok zselétől, plusz az egeknek áll. 16/L
2018. jún. 5. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Na bameggg nekem oldalt nyirt es oldalra van picit zsolezve , de nem 5 kiloval.. es nem mostani divat szerint vagott inkk 2006 -os c.ronaldo style .
2018. jún. 5. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összhatás számít, ha jól áll neki, megy az arcához és a személyiségéhez, akkor szinte bármilyen. Azt jobban összetudnám szedni, hogy mi az, ami biztosan nem tetszik.
2018. jún. 5. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit váll felé érő, egyenletesen hosszú, vagy legalábbis nem az ecsethaj féle, és ápolt. Ez az "álomhajam" egy fiún:D

Ha kicsit hullámos, az még jobb😍

Uh és színben inkább a sötétbarna nyerő nálam.

16l

2018. jún. 5. 23:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Előzővel teljesen egyet értek. C:
2018. jún. 7. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!