Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emoknak bejönnek más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emoknak bejönnek más stílusúak az emokon kívül?

Figyelt kérdés

pl.:rocker,indie,hipster,grunge, hippie stb...

Mondjuk igaz, hogy elsősorban a személyiség a lényeg, de most külsőre értettem... :)

2018. jan. 17. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az az adott emotól függ.
2018. jan. 17. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem igen, a kockák :p
2018. jan. 17. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Mikor emo voltam, akkor is az alternatív lányok vonzottak, mikor rocker lettem, akkor is, és most, megnevezhetetlen külső stílussal is. :D Szóval nagy mértékben az egyéntől függ. :) Ohh, és az utóbbi két stílusban is tetszettem emo lánynak, nem csak emoként, szóval duplán cáfoltam a tévhited, szívesen. :D

2018. jan. 17. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Emo lány vagyok, és igen, bejöhetnek más stílusúak is. Főleg rockerek. HA most csak a külsőt nézzük, nálam a hosszú haj egyértelműen nyerő, és azt választom. (De természetesen csak akkor ha tetszik a személyisége is)
2018. jan. 17. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Udv: egy emo(//_-)

2018. jan. 17. 23:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Héló 5-ös azt az emojit már rég kitaláltam >.<
2018. jan. 18. 00:12
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

az exbaratom is emo volt en pedig rocker vagyok

az exbaratnom ugyanugy emo volt es akkor meg rocker se voltam

viszont amikor en eltem emo korszakomat akkor nem igazan jottem ossze mas stilusu emberekkel

szoval ez emberfuggo szerintem^^

2018. jan. 19. 12:06
 8/12 anonim válasza:
Hát én nem nagyon szoktam stílushoz kötni, hogy ki jön be, pl az exem skinhead. xD De egyébként inkább nekem a rocker felé húzódó stílusok tetszenek.
2018. jan. 22. 00:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Jézusom xd

Még mindig élnek emok??

2018. jan. 22. 15:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Élnek bizony 😂
2018. jan. 22. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!